OLVASÓI NYÍLT LEVÉL: MOLNÁR NÁNDOR ÁLL-E BÁRMIFÉLE URAMBÁTYÁM VISZONYBAN A GARÁZSÉPÍTÉS TANULMÁNYTERVÉT ELKÉSZÍTTETŐ SZEMÉLYEKKEL?

Az Újhegyi út, a Fácán utca, a Sirály utca és a Harkály utca tömbbelsőjében élők illetve ingatlan tulajdonosok véleményének megkérdezése, álláspontjuk meghallgatása nélkül hozna újra döntést a testület. A június 22-i ülésen már egy erős határozatot is hoztak, amiből már nagyon nehéz lesz kihátráltatni, így sajnos minden arrafelé mutat, hogy a közel 100 aláíró kérelme is „oda kerül, ahova való”. (Egyszer egy hasonló beadványról emlékezetesen már nyilatkozott így a város jelenlegi polgármestere, amikor kidobott a kukájába egy másoknak fontos, elbírálásra méltó dokumentumot. Azóta mondott még ennél is botrányosabbat: „Én vagyok a város első embere, itt az történik, amit én akarok!”)

Az aláírók most egy nyílt levél közlésének kérelmével keresték meg szerkesztőségünket, amelyben tisztázásra kérik a gazdasági bizottság elnökét, Molnár Nándort, hogy fedje fel, hogy van-e bármiféle urambátyám kapcsolata/viszonya a garázsépítés telepítési tanulmánytervét elkészíttető személyekkel.

***

TISZTELT SZERKESZTŐSÉG!

Köszönjük a lakók nevében, hogy leközölték levelünket. Volt szerencsénk megnézni a testületi ülés közvetítését. Molnár Nándor képviselő úr a Facebook-on reagált levelünkre.

Molnár úr írja: kizárólag akkor tudom támogatni, az eljárás kezdetekor közöltem, hogy kizárólag akkor tudom támogatni az egyébként az érintett területen lakó építtetőjelölt ügyét, amennyiben kizárólag az itt lakók lennének a garázsok tulajdonosai. Ez a véleményem azóta sem változott. Nem szeretnék befektetőknek gazdagodásra lehetőséget adni ….

Ezeket még szerda reggel reagálva írta, aztán néhány óra múlva már hevesen védte az építkezés ötletét. Elég ellentétes volt a két hozzáállás az ügyhöz.

Aztán még idéznénk Molnár képviselő úrtól:
„Ez egy kisváros itt többnyire mindenki ismer mindenkit, ha nem közvetlenül akkor ismerősein keresztül”.

Szeretnénk feltenni egy kérdést, úgy mint váci szavazók és egyúttal az építkezéssel érintett terület lakói, a múltkori aláírók:

  • van-e Molnár Nándor képviselő úrnak bármilyen rokoni vagy családi kapcsolata a garázsépítés telepítési tanulmánytervét elkészíttető személyekkel: Plank Ildikóval vagy Válóczy Balázzsal?