FÜLLENTENI, MÁS TOLLÁVAL ÉKESKEDNI TILOS – MÉG A VÁROSVEZETÉSNEK IS!

Ha valakinek esetleg nem tűnt volna fel, netán kételkedett volna a dologban, a legutóbbi testületi ülésen a többi között az is elhangzott a városvezetői bársonyszékek irányából, hogy az önkormányzat rengeteget áldoz a sportéletre. Itt van mindjárt példaként a vízi turisztikai megállóhely, mint új, egyre élénkebb életet élő sportbázis. Na már most álljunk meg itt egy szóra!

Ez a létesítmény többnyire állami és uniós forrásból valósult meg, a város – még az előző ciklus idején – jobbára a terület biztosításával járult hozzá a fejlesztéshez. Sőt, még az első kapavágás előtt a mostani szivárványos városvezetés némely tagja – feleslegesnek mondván – keresztbe akart feküdni a beruházásnak, mint ahogy a Szérűskertbe tervezett sport- és multifunkcionális csarnok létesítését meg is torpedózták, afféle kormánnyal szembeni durcás kötözködésként.

Köszönjük meg nekik? Hát inkább talán mégsem, hiszen jóformán semmit nem tudnak felmutatni helyette.

Ennyit hát a városvezetés sporttámogatási hevületéről, illetve még annyit, hogy – a főtéri dohányzást tiltó fordított felkiáltójel mintájára valaki készíthetne egy, a városháza közelében felállítandó másik táblát azzal a felirattal, hogy

„Füllenteni, más tollával ékeskedni szánalmas és tilos!”

Vannak további javaslataink is egyéb más, a városvezetésnek szóló tiltó táblákra, de ezekről majd később.

Fotó: Ribáry Zoltán

***

HAZUGSÁG-SPIRÁLBAN FOROG MATKOVICH ILONA MIND AZ INGATLANÉRTÉKESÍTÉSEK, MIND A CSÓNAKHÁZ-ÉPÍTÉSHEZ VALÓ HOZZÁÁLLÁSA KAPCSÁN

HAMAROSAN ÁTADJÁK A VÁCI VIZES-SPORTOK HÁZÁT, AMIRŐL EGYKOR AZT ÁLLÍTOTTA A VÁCI BALOLDAL, HOGY „ITT SEMMI ÉPÜL” – JELENTJÜK, NEM ÍGY LETT!