SZÁDOCZKI IMRE: ÁPRILIS 3-ÁN DÖNTSÜNK HAZÁNK JÖVŐJÉRŐL, A HÁBORÚRÓL VAGY A BÉKÉRŐL! 

A VácOnline immár rendszeres hétfői rovatában újra rövid interjút kértünk Szádoczki Imrétől, a Fidesz váci elnökétől, hogy tolmácsolja olvasóinknak a helyi jobboldal szemszögéből az előző hét közéleti történéseit, a hétvégi választás tétjét, s mindazt amilyen botrányokkal a váci városháza baloldali vezetése újra „megörvendeztette” a polgárait:

1    A HÉTVÉGÉN HAZÁNK JÖVŐJÉRŐL DÖNTSÜNK, A HÁBORÚRÓL VAGY A BÉKÉRŐL
2   A FACEBOOK-ON ZAJLIK TOVÁBB A VAKÍTÓ ÖNFÉNYEZÉS: CSÍKOT FESTETTEK, HURRÁ!
3   NÁCI PORNÓS FEHÉR ZSOLTOT MÉG MINDIG POZÍCIÓBAN TARTJA A BALOLDALI VÁROSVEZETÉS
4   ÁPRILIS 3-ÁN DÖNTSÜNK ARRÓL, HOGY MAGYARORSZÁG ELŐRE MENJEN ÉS NE HÁTRA!

VO: A választások hetébe értünk. Mi vár még a tagságra és az aktivistákra?

Már eddig is nagyon sok barátunk rengeteg munkája van a kampányban, de ezen a héten még fokozzuk a tempót. Az elkötelezett, helyi bajtársi közösségünk, de az országban mindenki átérzi, hogy mennyire fontos ez a választás, hiszen a szomszédban háború zajlik. Politikai ellenfeleink, a magyar baloldal belesodorná hazánkat a háborúba, hiszen többen, többször kijelentették, hogy fegyvereket és magyar katonákat kellene küldeni Ukrajnába! Helyben Inotay képviselőjelölt is egyetért Márki-Zay Péterrel ebben és minden másban is. A gázcsap elzárással is. Mindent IS megígérnek most, de Margaret Thatchertől tudjuk, „az a baj a szocialistákkal, hogy előbb-utóbb mindig kifogynak mások pénzéből”. Látjuk, hogy mi történik kicsiben városunkban, mi történik Budapesten. Nincs kétségem afelől, hogy az országban pontosan ugyanez a kifosztás történne.

VO: A városi semmittevési kampány új fejezeteihez értünk! Mint azt lapunk is megírta, ismét akcióba lépett Festéktüsszentő Hapci Benő!

Igen, zajlik a polgárok vakítása azzal, hogy egyféle jelentős teljesítménynek adnak el néhány zebra és a bicikliút átfestését, aminek gyakorlatilag napi rutinnak és nem egy szenzációs hírnek szabadna CSAK lennie. Állítólag most valami nagyon szuper festéket használnak, ami nem kopik le olyan gyorsan. El sem tudom képzelni, a Kosdi úti 12 millió 400 ezres zebra után, hogy mennyi lehet ennek az ára?

VO: A választókerületben nagyon sok településén új bölcsőde épült, iskolák, óvodák újultak meg. Soha ennyi fejlesztés nem érkezett még ide, mint az elmúlt négy évben. Mégis e 78 milliárd forintnyi fejlesztésről azt nyilatkozta a napokban a térségben kampánya során gyakran eltévedő baloldali jelölt, hogy semmi sem történt. Hogy látja a jobboldal mindezt? 

Vác szemmel láthatólag azt az elvet vallja, hogy minél rosszabb, annál jobb. Keresztbe tesznek minden kormányzati támogatásnak, legyen szó bármiről. A szakrendelő építése körüli gáncsoskodásról, a multifunkciós csarnok, a váci színház támogatásának elkaszálásáról már sokat beszéltünk.De amikbe végül is belekezdenek, az sem jár jobban, a Baba utcai bölcsőde építését (bontását) nevezhetjük akár egy állatorvosi lónak. Vácon a megemelt összeg sem elegendő a szakszerűtlen kivitelezéshez is. Semminek nincs Vácon gazdája és felelőse. Nem szabad hagyni, hogy az országban is ez legyen.

VO: Végül a náci pornós, gyakorlatilag emberek közé sem nagyon engedhető Fehér Zsolt még mindig magas pozíciót visel a képviselő-testületben. Ismét eltelt egy hét és semmi nem történt. Nem mondott le, nem mondatták le, ő is és az Összefogás baloldali frakciója is úgy tesz, mintha semmi sem történt volna. Kérdezzük, mi kell még napvilágra kerülnie ahhoz, hogy Fehér távozzon?

Pedig most már mindenki beláthatta, hogy vállalhatatlan a jobbikos elnök-képviselő. Mivel sem Inotay, sem Matkovich nem szólaltak meg ebben az ügyben, azt kell gondolnom, hogy mélyen egyetértenek ezzel a perverz nácival és azokkal az eszmékkel, amelyet ő képvisel. De mit is várhatnánk egy olyan társulattól, ahol a perverz náci mellett egyszerű kisnácik, veszteséges cégeket eltüntetők, sikkasztók, pénzhiénák, tolvajok, újságírókat lökdösők vannak. Ez a jelenlegi színvonal és valljuk be, ebből ma tényleg csak alig lóg ki erkölcsileg egy perverz náci! Mindazonáltal biztosítani szeretnénk a váciakat arról, hogy annak nem lehet maradása a közéletünkben, aki bár a demokráciából most remekül él (majdnem egymilliós jövedelme származik belőle), de kinyilvánította több helyütt, hogy mélyen megveti a demokráciát, ahogy megveti a társadalom felét kitevő nőket, akiket beteges fantáziájában szívesen a városháza oldalában erőszakolna meg. Tényleg érthetetlen, hogy olyan kislányos szülők, mint Inotay, Matkovich és a többiek egy ilyen alakot hatalomtechnikai okból megtűrnek maguk között.

VO: Mi az üzenete Vác választóihoz?

Április 3-án minden támogatónkat arra kérem, hogy menjen el szavazni, tegyen egy ikszet Rétvári Bencére és a Fidesz-KDNP listájára, valamint mondjon nemet mindarra, ami gyermekeink nevelését kivenné a szüleik kezéből. Meggyőződésem, hogy minden váci, még akinek a szíve balra is húz azzal jár jobban, ha ezúttal a jobboldal jelöltjére voksol. Magyarország előre megy, nem hátra!