VÁCI FIDESZ: HA A BALOLDALON MÚLT VOLNA, BETILTOTTÁK VOLNA A KELETI VAKCINÁKAT

A Fidesz váci szervezete hangot adott annak egy márciusi posztjában, ha a baloldalon múlt volna, betiltották volna a keleti vakcinákat!

A baloldal egy rendkívüli veszélyhelyzetben történelmi árulást követett el a magyar emberekkel szemben. Mindent eszközzel megpróbálták gáncsolni a koronavírus elleni kormányzati védekezést, emlékezhetünk, hogy nem szavazták meg a rendkívüli jogrendet, támadták az egészségügyi szakembereket, számonkérték, hogy miért vásárolunk annyi lélegeztetőgépet, egy álmentőssel álhíreket gyártottak amivel megpróbálták aláásni az egészségügyi ellátásba vetett bizalmat. Azonban minden határon túlmentek akkor, amikor az életmentő keleti vakcinák betiltása mellett indítottak petíciót, sőt még határozati javaslatot is benyújtottak annak érdekében, hogy ne lehessen a keleti vakcinákkal beoltani a magyar embereket. Ha a baloldalon múlott volna a védekezés, akkor közel 2 millió magyar ember nem lenne védett a koronavírussal szemben.

Ne feledjük, a baloldal 2002. és 2010. között már egyszer csődbe vitte az országot, és az emberekkel fizettette meg az árát. Amink most van, az ugyanúgy újra elveszhet, mint 2010. előtt. Április 3-án menjünk el szavazni és ne engedjük Gyurcsányékat visszatérni a hatalomba! Hajrá, Magyarország! Hajrá, Rétvári Bence! Hajrá, Orbán Viktor!