KAMPÁNY ÜZEMMÓDBA ÁLLÍTOTTA INOTAY KAMPÁNYBRIGÁDJA FESTÉKTÜSSZENTŐ HAPCI BENŐT

Korábban megírtuk, hogy a szombatra szervezett „önkormányzati” szemétszedő akció, illetve Inotay Gergely jelölt mozgóurnás felhívása is eléggé csatornaszagú mozgósítás a balliberális oldalról, de legújabban erre is rátettek egy lapáttal, persze városházi támogatással.

Kampány üzemmódba állították ugyanis a városzüllesztő társaság azon gépeit, amelyekkel az elmúlt néhány napban újrafestettek, és a kampányzáró hét napjain újrafestenek bizonyos parkolói felfestéseket, meg néhány csíkot a Duna-parti kerékpárúton.

Előbbiek kapcsán itt is visszautalunk Inotay szabálytalan parkolására, amire ő persze egy dádát sem kap, míg másoknak üptre megy a figyelmeztető-, meg a figyelmeztető cédula, például egy nekik nem tetsző kampány-eseményen.

De visszatérve a köztéri festegetésre: úr-elvtársak, úrhölgy-elvtársnők, most komolyan, ezt tényleg valós teljesítménynek gondolják? Vegyenek a kezükbe kifestőkönyveket, oszt éljék ki azokon ezt a perverziójukat! Mert perverzióból bizony nincs hiány az egyre mocskosabb térfelükön.

Egyébként a lakájmédia (Váci Napló, ESTV…) így tapsikol a festegetés kapcsán, szinte ráfolyik a genny a képernyőre, billentyűzetre:

„A pozitív visszajelzésekre támaszkodva a holding városi megrendelésre folytatja a parkolóhelyek felfestését. A jövő héten nyolc helyszínen zajlanak munkálatok, így sorra kerül a Radnóti út-Deákvári főút kereszteződésében található szolgáltatóház előtti két parkoló, a Deákvári főtér és a kisposta, valamint a Földvári téren is több helyen jelölik ki aszfaltfestéssel a gépkocsik helyét.

Mint a Váci Városfejlesztő Kft. honlapján megjelent közleményből kiderül, március 29-én kezdik meg, és a kora tavasz folyamán nyolc helyszínen is elvégzik a parkolóhelyek felfestési munkáit. A munkálatok ideje alatt sajnos a területen átmenetileg parkolni majd nem lehet, ugyanakkor örömmel tudatják, hogy a korábbiaktól eltérően a festés ezúttal teljes egészében tartós, plasztik festékkel készül, így a felfestés élettartama lényegesen hosszabb lesz.”