VÁCI FIDESZ: NEM ENGEDJÜK, HOGY HÁBORÚBA SODORJÁK MAGYARORSZÁGOT!

A Fidesz váci szervezete hangot adott annak egy márciusi posztjában, ne engedjük, hogy háborúba sodorják Magyarországot!

A szomszédunkban egy háború dúl, ennek ellenére baloldali képviselők az elmúlt 30 év legveszélyesebb kijelentéseit teszik sorra. A baloldal fegyvereket és magyar katonákat a háborúba, ezzel pedig hazánkat belekevernék ebbe a katonai konfliktusba. Nekünk Magyarország békéje és biztonsága az első. Éppen ezért sem fegyvereket, sem katonákat nem küldünk háborúba. Fegyverszállítmányokat sem engedünk át a magyar-ukrán határon, semmilyen kockázatnak nem tesszük ki sem Magyarországot, sem pedig a Kárpátalján élő honfitársainkat. A baloldal azonban minden egyes nyilatkozattal csak olajat önt a tűzre, a fegyverek és katonák beígérésével gyakorlatilag a háború mellett foglaltak állást, mi ezzel szemben a béke oldalán állunk! Meg kell védenünk Magyarország békéjét!

Április 3-án menjünk el szavazni és ne engedjük Gyurcsányékat visszatérni a hatalomba! Hajrá, Magyarország! Hajrá, Rétvári Bence! Hajrá, Orbán Viktor!