KAMPÁNYHAJRÁ: VISSZATETSZŐ, ÁRULKODÓ FELHÍVÁSOK A BALLIB OLDALRÓL (SZEMÉTSZEDÉS, MOZGÓURNA)

Inotay Gergely – valószínűleg azért, mert a baloldalnak nem túl kecsegtető infói lehetnek a választási esélyekről – minden eszközt bevetnek a kampány utolsó napjaiban, például szemétszedési mozgósítástól kezdve a mozgóurna népszerűsítéséig.

 

SZEMÉTSZEDÉS, AMIT EGYSZER MÁR KISZERVEZTEK A LAKOSSÁGRA

Az önkormányzat tavaszi szemétszedő közösségi akciót hirdetett meg a hét végére, amivel nem is lenne semmi gond, ha nem a kampány véghajrájában történne ez, hanem mondjuk előrébb hozták volna, vagy elhalasztották volna két-három héttel későbbre.
Így kampány rendezvénnyé silányul a március 26-ára meghirdetett esemény, városi finanszírozással, egy olyan feladat vonatkozásában, ami valójában az önkormányzat hatásköre.

Még egyértelműbben: a brutálisan improduktív Inotayék ingyen kívánják kihasználni a jó szándékú emberek segítőkészségét azért, hogy ráfordulva a választás hetére valamennyivel tisztább legyen a város.

 

A MOZGÓURNA-PROJEKT, mint az utolsó mentsvár?

A kommunistákat és fasisztákat is képviselni kívánó, magyarán totálisan elvtelen ballib konglomeráció helyi jelöltje, Gyurcsány helytartója felrakott közösségi médiás oldalára egy felhívást, a mozgóurna igénylésének lehetőségét népszerűsítve, így szól a szöveg:

„Mozgóurnára lenne szükséged neked vagy hozzátartozódnak? A beteg, mozgássérült vagy mozgásukban korlátozott emberek mozgóurnát igényelhetnek. Igényeld online, levélben, vagy akár személyesen a helyi választási irodánál! Online vagy levélben március 30-án 16 óráig, személyesen (akár meghatalmazással) április 1-jén 16 óráig, ügyfélkapuval április 3-án 12 óráig.”

Ez ügyben is érdemes roppant észnél lenni, a ballibek ugyanis különösen szeretik magukhoz ragadni a mozgóurnákat – információink szerint korábban több választáskor is ki-bejártak az embereik ilyen címen egészségügyi és szociális intézményekben, ahol aztán nagyon erősen igyekeztek segíteni a rászorulóknak, szinte vezetve a kezüket. (A jobboldali megfigyelőknek különösen annak a körmére érdemes nézni, aki ha egy aláíráshamisító-versenyen Vácon elindulna, akkor biztos befutó lenne!)