JABERITS ZSOLT: BALOLDALI RÁGALMAZÁS MINT ELŐRE MEGFONTOLT SZÁNDÉKKAL, ALJAS INDOKBÓL ELKÖVETETT SZAVAZATMAXIMALIZÁLÁSI KÍSÉRLET

A váci balos amatőrök is kísérleteznek a választások előtt a helyi jobboldal befeketítéssel, de lássuk miképpen csinálják ezt a fekete öves fővárosi profik!

Állítás: „…a választások környékén gyanús körülmények között emberek halnak meg rendőrautókban…”.

Utóbbi szózat hagyta el a befolyással üzérkedés és más bűncselekmények elkövetésével gyanúsított Horváth Csaba, Zugló jelenlegi polgármestere száját. A címzett a Belügyminisztérium volt, közelebbről a magyar rendőrség. A tárca természetesen kikérte magának a minden alapot nélkülöző vádaskodást és határozottan kijelentette: előttük ismeretlenek az említett halálesetek, ezért elvárják a rágalmazótól, hogy pontos tényekkel, időpontok, helyszínek, halálokok felsorolásával bizonyítsa állítása valóság tartalmát. Amennyiben ezt nem teszi, úgy nyilvánosan kövesse meg a magyarországi kiegyensúlyozott közrend és közbiztonság érdekében erején felül teljesítő rendőrséget.

Itt be is fejezhetném az írást, hisz ez a hír már önmagában is „megél”, nem kell hozzátenni semmit. Ám mégsem szabad egy kézlegyintéssel elintézni a dolgot, ugyanis különös veszélyeket rejtenek magukban az ilyen és ehhez hasonló, minden alapot nélkülöző közönséges hablatyok.

A helyzet úgy áll, hogy a választók egy része – különösen vonatkozik ez a baloldali (összefogást és moslékkoalíciót nem merek írni, mert kiszerkesztenék…), maradjunk annyiban, tömörülés szimpatizánsaira – kizárólag az ún. elsődleges híreket fogyasztja előszeretettel. Magyarán:

mindent kritika nélkül elhisz, amit először hall, amit nagyon el szeretne hinni, mert olyan jól hangzik és biztos igaz is.

Hát nem biztos, hogy igaz, sőt, az esetek legnagyobb többségében csak később ébredhetnek rá, ha egyáltalán ráébrednek, hogy megint a bolondját járatták velük és nemes egyszerűséggel a szemükbe hazudtak. És ez rejti magában a legnagyobb veszélyt.

Két hetünk van már csak a sorsdöntő választásig, különösen oda kell figyelnünk arra, ki, milyen híreket tesz közzé, oszt meg és nézzünk az információk hátterébe, ne hagyjuk, hogy hülyének nézzenek bennünket és megvezessenek. A baloldalt már ismét (négy évente rendszeresen) megérintette a vereség szele, olyanná váltak, mint a megsebzett vad, aki mindenre képes. A fékezhetetlen, őrült hatalomvágy és a gyűlölet elborította az elméjüket, törnek, zúznak maguk körül, nem ismernek már sem Istent, sem embert. (Mondjuk előbbiről eddig sem volt sok fogalmuk, legfeljebb a kéthetente bérmálkozó Gyurcsány vezértől hallhattak néha homályos okfejtéseket bódult állapotában…)

De itt nem fognak megállni! Újabb és újabb hazug, az embereket félrevezető híreket fog harsogni továbbra is a dekára megvásárolt független-objektív lakájmédiájuk. Ne dőljön be nekik senki, mert hazudnak, hazudnak és megint csak hazudnak!

A fenn maradó időben továbbra is támadni fognak, még erőteljesebben, mint eddig tették, mert mindent el akarnak tiporni, ami érték és ami a magyar embereknek fontos. Nekik nem számít a haza, a család, őket kizárólag a hatalomba kerülés és a pénzeszsák vonzza – mégpedig minden áron.

Ezt a másfél hetet már ki kell bírnunk, akár fél lábon is, hogy április 3-án szépen felöltözzünk és mosolyogva, a szeretettől vezetve elmenjünk a szavazókörökbe és megadjuk nekik a kegyelemdöfést. Kijelöljük számukra az egyetlen járható utat, amely a történelem szemétdombjára vezet.

Szent II. János Pál pápa a földkerekség valaha élt egyik legbölcsebb és legnagyszerűbb embere mondta: „Ahol nem a szeretet győz, oda visszajönnek a kommunisták!”

Készülj, Hazám!