VÁCI ÉS ORSZÁGOS NÁCIKKAL KAMPÁNYOL INOTAY GERGELY

Helyi nácik mellett országos nácikat is szívesen fogad Inotay, amikor a kampányát kell segíteni. A karlendítős Z. Kárpát Dániel is meglátogatta a baloldali jelöltet. Madarat tolláról, embert barátjáról, ahogy tartja a közmondás. Láthatjuk, hogy Inotay Gergely nácikkal veszi körül magát, nácikkal kampányol, amikor szükséges, kiáll mellettük, megvédi őket ahelyett, hogy elhatárolódna tőlük.

Fehér Zsolt váci náciként nem kevesebbet tett le az asztalra, minthogy a saját szerkesztésű szennylapjában előszeretettel írt pedofíliáról, nők megerőszakolásáról és további témákról, amik egy normális embernek eszébe se jutnak. Tótváradi-Nagy Bence váci náciként, miután megnyitotta a zsidó egyetem honlapját, úgy érezte kénytelen leköpni a billentyűzetét és áttörölni. Ráadásul ezt a közösségi oldalán büszkén meg is osztotta a nagyvilággal. Egy ifjú náci mire legyen büszke, ha nem erre?

Inotaynak a váci nácik mellett remek lehet a kapcsolata azzal a Z. Kárpát Dániellel is, akiről a napokban került elő egy karlendítős felvétel (link), hiszen nemrég még a Dunakanyarban együtt kampányoltak. A jobbikos politikus karlendítős videója nemrég látott napvilágot, a felvétel szerint a mozdulatára annyira büszke, hogy a lendítés után el is mosolyodott.

A zsák megtalálta a náci foltjait. Itt tartunk Vácon. Inotay egyik náci szövetségesétől se határolódott el. Márki-Zay Péter pedig megmondta: „a kommunistákat és a fasisztákat külön-külön képviseljük”. Inotay Gergely pedig büszkén mutatja be, hogy mit jelent kisfőnöke kijelentése a gyakorlatban.

Inotay Gergely is csak egy elvtelen haszonleső, aki a pénzért és a hatalomért bárkivel összefog, nem válogat, nácikkal is együttműködik. Lehet az kommunista, fasiszta vagy egy pornó újságban nők megerőszakolásáról író kollégája. És április 3-án egy ilyen csapat jelöltjeként díszeleg majd a szavazólapon.

A váci nácikról itt írtunk. Fehér Zsolt beteg, perverz gondolatait itt láthatja a Váci Anonymus összefoglalójában. Z. Kárpát Dániel karlendítését pedig itt tekintheti meg.