VÁCI FIDESZ: A BALOLDAL SZERINT A JOBBOLDALIAK SÖTÉTBEN TARTOTT, TRÁGYÁVAL ETETETT GOMBÁK

A Fidesz váci szervezete hangot adott a felháborodásának egy márciusi posztjában, hogy a baloldal szerint a jobboldaliak sötétben tartott, trágyával etetett gombák.

Márki-Zay Péter gyakorlatilag versenyt űz abból, hogy kivétel nélkül minden társadalmi csoportot megértsen. Úgy akar Magyarország miniszterelnöke lenni, hogy 3 millió embert, azaz a jobboldali szavazókat sötétben etetett trágyával etetett gombának nevezett.

A vidékiekről sincsen jó véleménye, hiszen szerinte ők délelőtt már részegek, egy keresztrejtvényt sem tudnak kitölteni és amúgy is ostoba, tudatlan emberek.

Ő volt az, aki a fogyatékos kifejezést is sértő módon használta, megsértve ezzel minden fogyatékkal élő embertársunkat. Ilyen a baloldal szeretetpolitizálása.

Emlékszünk 2010. előtt, Gyurcsány Ferenc nem csak szavakkal hanem lovasrohammal, gumilövedékkel, kardlapozással, füstgránáttal, viperával fejezte ki, hogy milyen is az amikor a szeretet nyelvén politizál.

Nem kérünk a gyűlöletkeltő, erőszakos, lenéző baloldalból. A magyar emberek tiszteletet és megbecsülést érdemelnek, nem pedig szüntelen sértegetést.

Ne feledjük, a baloldal 2002. és 2010. között már egyszer csődbe vitte az országot, és az emberekkel fizettette meg az árát. Amink most van, az ugyanúgy újra elveszhet, mint 2010. előtt. Április 3-án menjünk el szavazni és ne engedjük Gyurcsányékat visszatérni a hatalomba!

Hajrá, Magyarország! Hajrá, Rétvári Bence! Hajrá, Orbán Viktor!