ÚJABB MEGRENDELŐ KERÜLT ELŐ: NEMCSAK A POLGÁRMESTER FIAINAK CÉGÉTŐL, DE A LÁNYÁTÓL IS RENDELT A VÁROSHÁZA KÖZPÉNZBŐL

Megint lebuktak: korábban már kiderült, hogy a polgármester fiainak cége udvari beszállítóvá lépett elő a városházán, de most újabb megrendelő került elő. Ebben már nem is a családi Kft, hanem közvetlenül a polgármester lánya kap megrendelést közpénzből.

Ki tudja, milyen számlák lapulnak még a városházi fiókokban. Inotay,  Matkovich rokonai ott vannak a városi közpénzek kedvezményezettjei között. Jutott Inotay sógornőjének is, a polgármester családi cégének is, de most már látjuk, hogy cég közbeiktatása nélkül közvetlenül is kaphatott váci közpénzt a polgármester gyereke. Közben pedig azt mondják a váciaknak, hogy nincs pénz semmire.

Ezek a megrendelők és számlák a véletlen folytán kerültek szerkesztőségünkhöz, de nem tudható, milyen további számlák lapulnak a városházi fiókokban, melyek a Matkovich-Lelkes-Pajor váci oligarcha család cégeit tömik közpénzzel. Ezeket nem hozzák nyilvánosságra, nem teszik ki a honlapra, pedig transzparenciát ígértek. A mai napig azt harsogják, hogy felszámolják az előző vezetés urambátyám viszonyait, miközben semmilyen konkrét ügyet nem tudtak említeni, semmilyen eljárást nem indítottak, csak posztolgatnak. Közben pedig a saját klientúrájuk már bent van a városházán, és megy a közpénz a rokonoknak és barátoknak.

Miközben Inotay és Matkovich minden csatornán tisztességről beszélnek, és arról papolnak, hogy ne ismerősök kapják a közpénzes megrendeléseket, ők magukat kivételnek érzik. Úgy látszik, nekik az ő rokonaik helyzetbe kerülése nem gond.