KÉT ÉV ELSZÁMOLTATÁSÁNAK MÉRLEGE: NULLA

Két éve az elszámoltatás ígéretével kampányolt a váci baloldal. Már két éve kétharmaddal vezetik a várost, de egyetlen ügyben sincs se megtámadott szerződés, se folyó büntetőügy. EZ IS CSAK EGY KAMPÁNY LUFI VOLT!

A váci baloldal a választási kampányban és azután is elszámoltatásról beszélt. Azonban hiába a hangos szólamok, semmit, de semmit nem találtak a megelőző kilenc évből, ami miatt polgári vagy büntető per indult volna.

Ha ugyanis lett volna bármilyen szabálytalan vagy túlárazott szerződés, akkor ezekről a perekről és nyomozásokról hallanánk, de nincs semmi. Üres szavak vannak, nagyotmondó Facebook-posztok, de semmilyen tény nincs.

Az, hogy a váci baloldali kétharmad két év alatt egyetlen érdemi ügyet se talált, utólag is bizonyítja, hogy nem történtek visszaélések a jobboldali városvezetés idején.

Ha lettek volna visszaélések, most lennének perek, de mivel nincsenek perek, így visszaélések nyomát sem találta meg senki.

Pontosabban egy büntető ügy mégis van, csak nem a jobboldalon, hanem a baloldalon: Kiss Zsolt baloldali alpolgármester lett gyanúsított, és hamarosan a vádlottak padján magyarázkodhat a pártpénzek elköltésének szabályosságáról. Kedves baloldal, a fagyi visszanyalt!