INOTAY BÜNTETŐJOGGAL FENYEGETTE A FRIZURÁJÁT KRITIZÁLÓKAT

Inotay Gergely baloldali képviselőjelölt nagyon felkapta a vizet, amikor a kommentelők megjegyzéseket tettek a frizurájára: „becsmérlés”, „jó lenne felhagyni a hasonló megjegyzésekkel”, „lassan büntetőjogi kategória”, „minősíthetetlen” – így támadt indulatosan a hajviseletét kritizálókra igencsak fenyegető hangnemben.

Úgy látszik, nem nehéz kihozni a sodrából Inotay Gergelyt, ha valaki a megjelenését kritizálja.

Pár évvel ezelőtti bejegyzéséhez páran kommentárt fűztek, hogy „fészekfejű” ezzel a hajjal. Inotay teljesen kikelt magából, és azonnal rárontott a kommentelőkre, hogy ez lassan büntetőjogi kategória, ahogy őt kritizálják a frizurája miatt.

Kezdjük azt hinni, Inotay idegrendszere kissé labilis, és ez nem most kezdődhetett. Inotay nem állt meg a helyesírás és a stílus kifogásolásánál, hanem eljutott a büntetőjoggal fenyegetőzésig is.

Lassan kijelenthetjük, ő Vác leghiúbb politikusa. Legalábbis meglepő, hogy valaki ennyire nem bírja a kritikát, és ennyire indulatosan, önkontrollját elvesztve reagál, ha valaki a frizurájára megjegyzést tesz.

Vajon mire ez a nagy piperkőcködés? Mire ez a nagy düh? Hogyhogy erre ugrik a legjobban?

Aki ennyire hiú, az valószínűleg a közszolgálatban is leginkább önmagát látja, szereti nézegetni magát az újságban, interneten, plakátokon, tévében.

Az is egy érdekes hozzáállás, hogy valaki úgy áll le vitatkozni, hogy a második érve már a büntetőjog. Nem vall demokratikus és megértő gondolkodásra.