INOTAY MÉG FOGMOSÁS KÖZBEN IS A KORMÁNYT SZIDJA

Inotay Gergely, ha a közösségi oldalán megszólal, úgy tűnik,  tán még a fogmosás közben is a kormányt szidja, vagy Orbánt teszi felelőssé már-már azért is, hogy hónapok óta nem esik az eső. Lássuk a posztjai alapján, óránként mit is érez a kampányhajrájában egy hirtelen szakmailag egy dodekaéder sokoldalúságúvá lett országgyűlési aspiráns:

10 órája Hadházyval pózolt a váci kórház előtt, ahol nem a saját városi korrupcióikkal, hanem egy vélt kormányzatival foglalkozott, videója a háttérben feltűnően kerülte a megkezdett kórházfelújítás építkezési munkáinak megmutatását.

16 órája a hittantanár-tanító úr hirtelen egyféle vulgárközgazdásszá érve belelovallta magát abba, hogy megértette a világ nagy monetáris folyamatait, így képessége lett arra, hogy következtetéseket tudjon levonni egyetlen adatból (történetesen a forint árfolyamának változásából) arra, hogy nyilván megint a nemzeti kormány szidható ezért a kedvezőtlen jelenségért.

20 órája más tudományágak jeles képviselőjeként jelentkezett be, ezúttal virológusként és kommunikációs szakemberként tetszelegve megállapította, hogy a kormány veszélyezteti a magyarok életét, rögeszmésen ragaszkodva kijelentette, hogy ennek a hatalomnak semmi sem drága.

37 órája Jakab „Krumplis” Péterrel ezúttal nem eltévesztve annak a tájegységnek a nevét, amelynek utcáján éppen sétáltak, „komoly” ajánlatot tett Inotay annak a galgamenti térségnek, amely felett ki, ha nem a kormány kényuraskodik. Megjegyzendő, hogy az tett ajánlatot, aki eddig még Vácnak sem volt képes egyetlen, sikeres kormányzati támogatást sem elnyerni, sőt a majdan felépítendő bölcsődékről beszélt úgy, hogy a környék összes olyan településén felépült már, ahol a szülők kérték a kormány segítségét, egyedül csak a váci bölcsődeépítés lesz hasonlatos a Luca-székéhez.

44 órája megszólalt egy szakismeretekkel nyilvánvalóan nem rendelkező, de magát mégis környezetvédelmi szakmérnöknek mutató, valójában Greta Thunberg-i alaposságú szószátyár nyilatkozó, aki ezúttal éppen a Putyin-barát, a jövőnket ellehetetlenítő, gyermekeink egészségét veszélyeztető kormánytól félti a magyarokat. A „Samsung-szennyvíz Vácra vezetése” téma kapcsán egy poszton belül képes volt vizionálni a nagymarosi vízlépcső megépítését és a börzsönyi külszíni bányászat elindítását.

71 órája került elő a sajtóban csak Nagy Vörös Faroknak nevezett: „Putyinhoz és Oroszországhoz vagy az Európai Unióhoz és a NATO-hoz akarunk-e tartozni?” Tehát nem a kormány, hanem egyenesen csak Inotay képes tenni a „gyermekeink jövője érdekében”. Érdemes  a figyelmét a mindenhez IS értő jelöltnek felhívni arra, hogy jelenleg már az Európai Unió és a NATO tagjai vagyunk, ezért történetesen nincs szükség az ő parlamenti képviseletére, hogy mindez megvalósuljon.