VÁCI FIDESZ: HA A BALOLDAL KERÜLNE HATALOMRA, ÚJRAINDÍTANÁK A KÓRHÁZPRIVATIZÁCIÓT

A Fidesz váci szervezete közzétette egy márciusi posztjában azt az álláspontját, hogyha a baloldal hatalomra kerülne, akkor újraindítanák a kórházprivatizációt.

A baloldal számára az egészségügy pusztán üzlet, és nem a magyar emberek egészségét, hanem csak a profitot tartják fontosnak. Éppen ezért a 2010 előtti Gyurcsány-Bajnai féle egészségügyi politikát, a kórházprivatizációt élesztené újjá Márki-Zay Péter. Még mindenki jól emlékszik arra, hogy vitt csődbe a HospInvest több kórházat és rendelet, még emlékszünk, hogy hány egészségügyi dolgozó nem kapott fizetést a cég miatt és, hogy mennyien tiltakoztak az ellen, hogy az egészségügyet erőszakkal privatizálják. A privatizációs hangok nem csillapodtak, sőt Márki-Zay Péter szolgamód követné Gyurcsány egyszer már kudarcba fulladt álmát, ugyanis szerinte a kórházak magánkézbe adása azt jelentené, hogy fűszoknyás lányok szolgálnak fel koktélokat. Nem engedjük meg, hogy úja áruba bocsássák a kórházakat, és arra is nemet mondunk, hogy Indiába küldje a magyar embereket szemműtétre.

Ne feledjük, a baloldal 2002. és 2010. között már egyszer csődbe vitte az országot, és az emberekkel fizettette meg az árát. Amink most van, az ugyanúgy újra elveszhet, mint 2010. előtt. Április 3-án menjünk el szavazni és ne engedjük Gyurcsányékat visszatérni a hatalomba! Hajrá, Magyarország! Hajrá, Rétvári Bence! Hajrá, Orbán Viktor!