VÁCI FIDESZ: HA A BALOLDAL HATALOMRA KERÜLNE, ÚJRA BEVEZETNÉK A VIZITDÍJAT

A Fidesz váci szervezete közzétette egy februári posztjában azt az álláspontját, hogyha a baloldal hatalomra kerülne, akkor újra bevezetnék a vizitdíjat.

A baloldal kormányzása idején 2010. előtt a magyar emberek akarata ellenére fizetőssé tette az egészségügyet és bevezette a kórházi napidíjat és a vizitdíjat. Gyurcsány Ferenc a mai napig a vizitdíjra úgy tekint, mint egy progresszív reformra. Szerinte az rendben lenne, ha most a koronavírusos betegek előbb fizetnének, és csak utána jutnának ellátáshoz. A Fidesz-KDNP kezdeményezésére a magyar emberek népszavazáson mondhatták el a véleményüket a vizitdíjról, melynek eredményeként a baloldal kénytelen volt eltörölni azt. Azonban mai napig nem tettek le erről a tervükről és kormányra kerülésük esetén rögtön visszavezetnék. Ezt támasztja alá Márki-Zay Péter is aki azt mondta, hogy a napidíj és a vizitdíj nem ördögtől való gondolat, és nagyon rossz, hogy ez tabutéma lett Magyarországon.

Ne feledjük, a baloldal 2002. és 2010. között már egyszer csődbe vitte az országot, és az emberekkel fizettette meg az árát. Amink most van, az ugyanúgy újra elveszhet, mint 2010. előtt. Április 3-án menjünk el szavazni és ne engedjük Gyurcsányékat visszatérni a hatalomba! Hajrá, Magyarország! Hajrá, Rétvári Bence! Hajrá, Orbán Viktor!