INOTAY: VÁCOT KÉT ÉV ALATT RENDBE TETTEM, MOST AZ ORSZÁGOT FOGOM

Mi már bizonyítottunk, két év alatt rendbe tettük a város költségvetését, stabilizáltuk a pénzügyi helyzetet, lehetőségeinket – állítja Inotay Gergely, Vác alpolgármestere. Azt is mondja, „Vác jó úton halad”. Kíváncsiak lennénk, hogy vajon ezt a váciak is így gondolják?

Inotay Gergely néhány napja egy videót tett közzé közösségi oldalán, amelyben büszkén, szinte öntelten közli a nézőkkel, hogy Vácon bizony minden rendben van, hiszen ők két év alatt mindent rendbe tettek.

Úgy fogalmazott: „2019 októbere után a váci Összefogás elkezdte a munkát, amelynek eredményeképp egy városi fejlesztésekkel teli költségvetést tudunk felmutatni.”

Saját magának adott interjújában megígérte, hogy idén felújítják a Rádi utat. Vajon ezt is akkor látjuk majd készen, amikor a Márvány teret? Amit már 2020 óta minden év augusztus 20-án megígérnek, hogy felújítanak?

Így, hogy Inotay szerint Vác jó úton halad az osztrák kisvárosi szint felé, a videó végén még közli, hogy most akkor az ország jön, azt is rendbe teszik!