VÁCI FIDESZ: ÚJRA ELTÖRÖLNÉK A 13. HAVI NYUGDÍJAT

A Fidesz váci szervezete közzétette egy februári posztjában azt az álláspontját, hogyha a baloldal hatalomra kerülne, akkor újra eltörölnék a 13. havi nyugdíjat.

2010. előtt hasonló gazdasági nehézségekkel nézett szembe az ország, mint most. A baloldal válságkezelése soha nem látott ámokfutásba csapott át, amelynek az egyik legnagyobb áldozatai a nyugdíjasok voltak, ugyanis a Gyurcsány-Bajnai kormány elvette tőlük a 13. havi nyugdíjat.

Most 2022-ben a koronavírus-járvány okozta gazdasági válság ellenére azonban történelmi elégtételt vettünk a baloldalon és visszaadtuk a nyugdíjaknak azt, amit tőlük jogtalanul elvettek 2010. előtt. Februárban ugyanis megtörtént a 13. havi nyugdíjak kifizetése,

emellett pedig tavaly novemberben egy szintén történelmi magas, 80 ezer forintos nyugdíjprémium is megillette az időseket.

A baloldal azonban nem változik, hiszen azok közül akik, 2010. előtt az elvételről döntöttek még mindig a baloldal vezető magját alkották. A 13. havi nyugdíj visszaadását például Gyurcsány Ferenc „színtiszta cinizmusnak” nevezte, Szabó Tímea pedig „rossz viccnek”. Márki-Zay Péter pedig egyenesen odáig ment, hogy azt mondta, a 13. havi nyugdíj visszaállítása veszélyes és felelőtlen lépés.

Jól látható, hogy ha a baloldal kerülne kormányra ismét elvennék az idősektől a 13. havi nyugdíjat.

Ne feledjük, a baloldal 2002. és 2010. között már egyszer csődbe vitte az országot, és az emberekkel fizettette meg az árát. Amink most van, az ugyanúgy újra elveszhet, mint 2010. előtt. Április 3-án menjünk el szavazni és ne engedjük Gyurcsányékat visszatérni a hatalomba! Hajrá, Magyarország! Hajrá, Rétvári Bence! Hajrá, Orbán Viktor!