SZÉGYELLJE MAGÁT, „A ZSIZSIK”! – EGY NŐI OLVASÓI LEVÉL

Megdöbbenve, hányingerrel küszködve olvastam a VáciVilág „Fehér Zsolt: csak maszturbálok naphosszat, mert utálnak a lányok” című írását és az azt követő többi, Zsizsik szerkesztette Arbo Nyúzt idéző cikkeket.

Ilyet ember nem vet papírra! Még ha a zavaros, perverz, szadista agyában meg is születnek esetleg ilyenféle gondolatok, azt nem írja le! Ha mégis megteszi, akkor legalább a családja vagy a barátai javasolják neki a pszichiátriai kivizsgálást! Nem vagyok szakember, hogy eldöntsem erről „a Zsizsikről”, hogy pontosan milyen mentális aberrációban szenved, de az biztosan látszik, szüksége van szakember segítségére!

Ezentúl kikérem magamnak minden nő nevében, hogy ez „a Zsizsik” tárgyiasítsa, gondolatban kínozza és megalázza a nőket, az „a Zsizsik”, aki ráadásul Vác város képviselő-testületének és a megyei közgyűlésnek is a jobbikos tagja! Ezek „a Zsizsik” írások hatalmas felháborodást kiváltva immár megjárták az országos média egy részét is, és szégyent hoztak a városunkra és csak további adalékul szolgálnak az itteni demokráciánk egyébként is gyalázatos állapotához.

Innentől kezdve az legyen tehát a minimum, hogy ez „a Zsizsik” eltűnik a közéletből és oda soha többé ne tér vissza!

Valamint vele azok is távozzanak a közéletből, akik ezt az alakot eddig rejtegették, támogatásukról biztosították vagy a mai napig még nem szólították fel azonnali lemondásra!

Egy felháborodott váci polgár