KÖPÖNYEGFORGATÓ INOTAY: HITTANTANÁRSÁGTÓL AZ LMBT-IG

Ahogy korábban már írtunk róla, az egykori hittanár, jelenleg a baloldali ellenzék jelöltje Inotay Gergely kampánycsapatának egyik oszlopos tagja nem más, mint egy harcos LMBT aktivista, Friewald Ruben, aki a hétvégén az ajánlások gyűjtéséből is kivette a részét.

Az előválasztáson még a sződligeti polgármester, Juhász Béla csapatát erősítő Friewald Ruben nem kizárólag a Momentum váci szervezetének alelnöke, de a párt LMBTQ projektcsapatának tagja is. Kérdés, hogy miként egyeztethető össze az LMBTQ propaganda a keresztény tanításokkal?

Sehogy, és valószínűleg az egykor a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen Hit és erkölcstant tanuló Inotay Gergely is tisztában van ezzel, de a hatalomba való kerülésért ezek szerint kész mindenre. Ez előre jelzi, hogy mindent meg is szavazna, amit az LMBT lobbisták kérnének tőle. Inotay erősen túlkompenzál, hogy a liberálisok bizalmát kivívja magának.

Inotay Gergely az összellenzék jelöltjeként magáénak vallja Márki-Zay Péter gondolatát is, aki a minap az Instagram-oldalán posztolt egy kampányfotót, amelyen azt írja: „katolikusként nem, de államférfiként támogatom a melegházasságot”.

Ezzel kapcsolatban a váci választókerület korábbi képviselője, a KDNP frakcióvezető-helyettese Harrach Péter a Vasárnapnak elmondta, hogy a katolikus tanítás egyértelmű, a házasságot a Szentírás alapján egy férfi és egy nő szeretetkapcsolatának tartja és a szentségek közé sorolja.

Harrach Péter szerint a katolikus tanítás egyértelmű. Két ismert idézetet is megemlített a Bibliából. Az egyik a „férfinak és nőnek teremtette”, a másik az „ezért a férfi elhagyja apját, anyját, feleségével tart és a kettő egy test lesz”. Az egyneműek kapcsolata ezzel össze nem egyeztethető.

Azt nem tudjuk, hogy az önmagát írónak, közszereplőnek tituláló Friewald Ruben kereszténynek vallja-e magát, de azt igen, hogy már 20 évesen harcos LMBT aktivista, aki fölényesen és minden más véleményt félresöpörve osztja liberális nézeteit a nyilvános Facebook-oldalán, ahol többször a kommentelők próbálják ébresztgetni az önmaga felsőbbrendűségétől elkábult politológus-hallgatót.

A köpönyegforgató Inotay Gergely volt hittan tanárként ma már büszkén áll a legvadabb liberális elképzelések mellé, akiknek a Rubenhez hasonló aktivistái már készenlétben állnak, hogy az óvodákban és iskolákban folytassák az LMBT átnevelést. Április 3-án pont ezért lesz hazánkban egyúttal gyermekvédelmi népszavazás is, hogy ne mások döntsenek arról, miként neveljük gyermekeinket.

GÁVEL ANDRÁS: SZENT ISTVÁN JOBBEGYENESE KIÜTÖTTE A VÁCI BALOLDALT (VASÁRNAP.HU)