INOTAY KIÁLL FEHÉR ZSOLT MELLETT, AKI SOROZATOSAN TETT KÖZZÉ RASSZISTA, ALPÁRI, UNDORÍTÓ, PORNOGRÁF, PERVERZ GONDOLATOKAT

Egy internetes oldalra került fel egy Fehér Zsolt által korábban főszerkesztőként jegyzett, teljesen igénytelen tartalmú és kivitelű szennylap. Ebben a főszerkesztő olyan írásokat és képeket közöl, melyektől minden jóérzésű és egészséges gondolkodású embernek undora támad. Ha valaki csak másfél oldalt beleolvas ebbe a kiadványba, elgondolkodik azon, hogy vajon aki ezt az újságot rendszeresen összeállította, annak nincs-e valamilyen mentális betegsége. Riasztó olvasni, hogy tulajdonképpen hogyan is gondolkodik valójában Fehér Zsolt, milyen gondolatok járnak a fejében, milyen jellemű ember is ő igazából. És nem csak egy rosszul sikerült félmondatról van szó, hanem hosszú időn át szerkesztett újságról, sok-sok lapszámmal, amiben mindig ugyanazt a civilizálatlan, sértő, hányingert keltő tartalmat hozza. Ezek szerint ő tényleg egy olyan ember, mint amilyen ez a szennylap.

Fehér Zsolt a váci önkormányzat kultúráért, ifjúságért, oktatásért felelős bizottságának az elnöke, a megyei közgyűlés váci képviselője. Inotay Gergely váci baloldali alpolgármester és képviselőjelölt nem hajlandó elítélni Fehér Zsoltot, hanem külön bejegyzésben állt ki mellette. Egy városi vezető egyfajta példa minden ember számára – Inotay és a váci baloldal tényleg ilyen példát akar mutatni?

Miért nem ítéli el Fehér Zsolt írásait Inotay Gergely? Meddig gyakorolhat még közhatalmat egy ilyen beteg gondolkodású ember? Mikor mond le végre a két váci náci képviselő?

A képen Fehér Zsolt kulturális díjátadón vesz részt….

„Az a vád, hogy nácik vannak a testületben semmivel nem igazolható.” – írja a váci városháza közleménye, amiben kiállnak rasszista és antiszemita kijelentéseket tevő Fehér Zsolt és Tótváradi-Nagy Bence mellett. Inotay Gergely baloldali képviselőjelölt fontosnak tartotta személyesen külön is kiállni Fehér Zsolt mellett. A váci náci képviselők az alábbi vállalhatatlan kijelentéseket tették:

És ezen túl még számtalan rasszista és perverz gondolatot vetett papírra Inotay védence.

Figyelem, felnőtt tartalom, 18 éven aluliak nem olvashatják, de 18 éven felülieknek se ajánljuk!

Az újságok itt találhatók: https://www.vacianonymus.hu/?cat=15