MÁRKI-ZAY NEM KÉPES LEÁLLNI, TOVÁBBRA IS SÉRTEGETI A VIDÉKI EMBEREKET – VIDEÓK

Egyszerűen nem tud felhagyni az emberek sértegetésével Gyurcsány Ferenc jelöltje. Márki-Zay Péter így a baloldal legrosszabb hagyományait idézve tovább becsmérli a nyilvánosság előtt a vidékieket. A legbotrányosabb kijelentéseiből készített ez Origo egy videó-összefoglalót a Mediaworks Hírcentruma cikksorozata anyagainak felhasználásával. A „vidéki” váciaknak is nagyon fontos odafigyelni minderre, hiszen Inotay Gergely az előválasztás után emellett a Márki-Zay Péter mellett tett hitet!

Idézzük magát, Inotayt, miként köteleződött el Márki-Zay politikájához:

„Szívesen dolgozok együtt a térség érdekében bárkivel, de ÉN ŐT TÁMOGATOM.”

Annál is inkább botrányosak e kijelentések, mert a hódmezővásárhelyi polgármester egy új tünettel is felérő „kinyilatkoztatással” állt elő, szerinte a politikai üzenetei egészen magas forrásból érkeznek hozzá: „Mi, vallásos emberek azt gondoljuk, hogy ezek a Jóisten üzenetei…” – vallotta be nem kisebb hévvel, mint ahogy azt ugyanilyen felsőbbrendűség tudatával váci másolata is teszi a kioktatásai során, amikor saját igazság híján, a végső érvek helyett valamilyen bibliai idézetet vet vélt-valós politikai ellenfelei elé.

Márky-Zay Péter egy saját kampányfilmben itt tárja a nyilvánosság elé a nemrégiben fentről „kapott” küldetéstudatát

Márki-Zay Péter soha nem képes szavai súlyát mérlegelni, így már számos alkalommal tett sértő megjegyzéseket a vidéken élő emberekre, Inotay pedig vidéki emberként még sohasem érezte sértve magát!

Márki-Zay egyik botrányos kijelentése december 6-án hangzott el

a közösségi oldalán közzétett videóban, ahol arról értekezett, hogy a vidéki emberek tudatlanok, buták.

A Gyurcsány Ferenc vezette baloldal miniszterelnök-jelöltje így fogalmazott: „Azokat a döntéseket valakinek meg kell hozni, hogy például migránsszámlálós kampány kell, hiszen hogyha a pesti, belpesti liberálisok érzékenységét venném figyelembe, akkor ezt a választást már most elbuknánk. Ugyanúgy, ahogy ’18-ban is elbukták azok, akik nem tartották fontosnak, hogy

felvilágosítsák a falusi, egyszerű, tudatlan embereket

is arról, hogy ki hozza be a migránsokat, ezt a hibát most nem fogjuk elkövetni, akkor sem, ha ez egyes ellenzékieknek nem tetszik.”

Egy másik hétvégi videójában ismét a migráció témakörében Márki-Zay arról beszélt, milyen fontos, hogy

az utolsó faluban is „mindenkinek kinyíljon a lámpa a fejében”.

– Tehát, hogy ha a migráció kérdését minden, a legutolsó falu legtudatlanabb emberéhez is sikerülne eljuttatni, hogy az csak a Fidesz, nos akkor a ’22-es választásra ez óriási hatással lenne – fejtegette a baloldal jelöltje.

„Talán az utolsó faluban is mindenkinek kinyílna a lámpa a fejében, hogy migránsokat csak a Fidesz hoz be Magyarországra. És ezt érdemes lenne tudatni, mert még egyszer,

nagyon sok ostoba ember van,

aki azt hiszi, hogy a Fidesz bevándorlásellenes” – sértegette tovább az embereket Márki-Zay.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje nem ekkor sértette meg először a vidéki embereket, hiszen már az október 23-i Békemenetre a fővárosba érkezőket is tudatlannak minősítette.

Az ATV Egyenes Beszéd című, október 25-i műsorában azt mondta: „…a Telexnek a videóját ajánlom mindenki figyelmébe, ott azért nemcsak arról van szó, hogy ez nem egy szeretet- és békemenet volt, hanem gyűlölködés, de az is látszik, hogy tényleg vannak olyanok, akiknek fogalmuk sincs róla, hogy hol vannak, buszokkal oda vitték őket, tömeget demonstráltak, a polgármester kipipálhatta a házi feladatát…”

Az Európában példátlan, háromszor kétharmados felhatalmazást biztosító választókra viszont immár szakmányban használja az „aberrált fideszes szavazó” kifejezést a „tudatlan vidékiek” kifejezés szinonimájaként.