BEISMERÉS: A VÁCONLINE LELEPLEZŐ FÉNYKÉPEI UTÁN MÁR INOTAY SE MONDHATJA AZT, HOGY EGY KAPAVÁGÁS SE TÖRTÉNT A KÓRHÁZNÁL

Már megint egy rosszkedvű tanítóhoz méltó írást tett közzé Inotay (vagy talán inkább e „nyeretlen kétéves” politikai versenyző kommunikációs mentőcsapatának kampánygurui). Ezúttal sem tudta igazolni az országos politikába készülő aspiráns a vélt igazát, hogy A VÁCI KÓRHÁZNÁL NEM KEZDŐDTEK EL A NAGYÍVŰ KORMÁNYZATI FEJLESZTÉSSEL KAPCSOLATOS MUNKÁLATOK.

Inotay és kampánycsapata megint csak az érvelés helyett a megszokott panelekkel tudtak előjönni (🥔-zás, propagandistázás, levidékiezés, már-már a Márki-Zay-szintű gombázás, igazolatlan közpénznyelés, váconline-ozás), miközben a saját szavaival maga is megerősítette:

„a bontási munkálatok helyszínén (…) parkolók kerülnek kialakításra, a tervek alapján (…)”

Inotay Gergely a kórház privatizálására tett kísérlet éveiben még nem mozgott a közéletben, úgyhogy nem tudhatta, hogy az általa emlegetett „TORZÓ” minek az eredménye volt, amiről most követőinek azt írja: „az évek óta ott éktelenkedő torzó bontását meg tudták kezdeni…”

A Pharmadose és a HospInvest lobbistái közötti csatározás következménye volt a kórház bejárata melletti gyógyszertár épületének torzója – Fotó: GoogleMap

A szakrendelő mihamarabbi korszerűsítése százezer régiós polgár érdekét szolgálja majd, amire az Egészséges Budapest Program keretében a kormány 5,6 milliárd forintot biztosított.

A rendelőfejlesztés eddig pontosan a jelenlegi balliberális Összefogás tehetetlensége miatt lassult le. A lapunk forrásai szerint e kórházfejlesztés keretében már eddig is 800 millió forint értékben érkeztek a kórházba orvosi műszerek és informatikai eszközök.

A kórházfejlesztés nem politika, hanem közügy, mindenki összefogására lenne szükség! Erről nem kellene elfeledkeznie a baloldal jelöltjének sem!

„A bontási munkálatok helyszínén (…) parkolók kerülnek kialakításra, a tervek alapján (…)” – Inotay – Fotó: VácOnline