VÁC VEZETŐI PÉLDAMUTATÁST ÍGÉRTEK A FŐTÉRI VIP-PARKOLÁS KAPCSÁN, DE EBBŐL SEM LETT SEMMI – HÉTFŐI ÉS SZERDAI OLVASÓI KÉPEK

„A Belvárosnál maradva: ígéretünk szerint, elkezdődött az az intézkedéssorozat, amelynek eredményeként hamarosan megszűnhet az ott teljesen feleslegesen álldogáló autók tömege” – írta Matkovich Ilona a főtéri VIP-parkolók jövőjére utalva 2019. november 23-án az Összefogás győzelmi mámorában, mintha a kampányban ragadt volna még, ahogy a főtéri parkolókban aztán a saját, Inotay, Ferjancsics, Matz-Molnár, a Jószomszéd Hálózat koordinátorának autói is. A baloldali vezetőknek marad az urizálás a parkolóhelyek hiányától szenvedő városban. Ehhez hasonlóan vérlázító az a képmutató kijelentés is, amit Inotay egyszer kifejtett, hogy bár lehetne sofőrje, de nem él vele, valamint NINCS VIP-parkoló a városháza előtt! Szerinte a városházi dolgozók közül kizárólag a kötetlen munkaidőben dolgozó, különböző bejárásokat végző alpolgármesterek autói állnak ott…

A jelenlegi polgármester a továbbiakban így írt még: „Igyekszünk példát mutatni: a városvezetők, hivatali dolgozók, képviselők nem használják a városház előtti VIP-parkolót. A Járási Hivatallal is mielőbb szeretnénk erről megegyezni”.

Mi most olvasói fényképek segítségével megmutatjuk, hogy a példaadás ígérete ugyanolyan üres szövegelés maradt, mint majdnem minden választási ígéret, amiről 2019-ben oly erősen esküdöztek még a választóiknak.

2019. november 23-i „KIÜRÜLT A VÁROSHÁZI VIP-PARKOLÓ” című vasárnapi rendszeres népemelő szózat is tehát az marad, mint aminek az alkotója szánja ezeket: mesék egy olyan baloldali városvezetésről, amely valójában sosem létezett.

Az pedig már-már nevetséges is, hogy ugyanebben a szövegben Matkovich kifejti: „Egyelőre figyelmeztetünk, és kérjük a parkolási rendeletünk következetes betartását, de büntetésekre, engedélybevonásokra is sor kerülhet, ha így nem érünk el eredményt.”

HÉTFŐ DÉLELŐTT

HÉTFŐ DÉLUTÁN

SZERDA DÉLELŐTT