HA INOTAY NYER, FERJANCSICSNAK TELJHATALMA LESZ VÁCON ÉS KÖRNYÉKÉN

Azt a vak is látja, hogy Inotay Gergely politikailag teljesen súlytalan, csak egy kirakatba tett ember. Valójában nem hoz döntéseket, csak Bólogató Jánosként végrehajtja azt, amit a politikailag erős emberek mondanak neki. Márpedig Vácon olvasóink szerint is Ferjancsics László az, aki a valódi vezető, neki engedelmeskedik mindenki.

Ha Inotay nyerne, akkor nemcsak Vácon, de az egész körzetben, mind a 34 településen Ferjancsics diktálna, hiszen Inotay eddig se mert ellentmondani neki.

Ha megnézzük az önkormányzati képviselő-testületi üléseken a szavazásokat, a képviselői felszólalásokat, Inotay csak lapít Ferjancsics mellett, és mindenben támogatja alpolgármester társát.

Semmiben nem konfrontálódott vele, semmiben nem mert nyilvánosan ellentmondani neki, de mindent támogat a szavazatával, amit kér. Ferjancsics pedig nem ismer határokat, újabb és újabb területeken akar diktálni.

Jól tudjuk, sok váci vállalkozó megtapasztalta Ferjancsics hatalmának következményeit. És most ez várna Kemencétől Őrbottyánig mindenkire, mert Inotay ugyanúgy szabadon engedné garázdálkodni Ferjancsicsot a kisebb településeken is, mint ahogy Vácon sem tud semmiben megálljt parancsolni neki.

Inotay Ferjancsics szálláscsinálója lenne, amitől nagyon sok tisztességes ember tart.

Az egyik legsúlyosabb csapást valószínűleg a kórházra mérné az Inotay-Ferjancsics páros, hiszen utóbbi a Hospinvestnél már korábban is a privatizáció mellett harcolt. Bóth Jánosban még volt politikai rutin és erő, amivel kordában tudta tartani Ferjancsicsot. Ehhez Inotay viszont édeskevés. Rajta könnyedén lépne át Ferjancsics, és bábként rángatná tervei végrehajtásához.