MI KERÜLT EZEN ENNYIBE? 2. – KERÍTÉS A KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGÉRT A GIMINÉL?

Amikor Magyarország és több más nemzetállam önvédelemből kénytelen volt határvédelmi falrendszert építeni a tömeges, ellenőrizetlen migráció megfékezésére, nos, akkor Ausztria is rittyentett valamit, de hogy ne kapjanak dádát a vadliberális hordáktól, a brüsszeli politikai maffiózóktól, hát azt mondták rá, hogy á, ez csak egy kis kerítés kapuszárnyakkal. Na most ilyesféle kis kerítést hányt oda az önkormányzat a Madách gimi és a hozzá legközelebbi főúti buszmegálló közé, a szöveg szerint az iskolaváros közlekedésbiztonságának JAVÍTÁSÁÉRT(!).

Nos, az építmény célja ugye az lett volna, hogy a diákok ne itt, hanem jó pár száz méterrel arrébb keljenek át a veszélyes M2-en, de a kiskapu viszont azonnal okafogyottá teszi ezt a kezdeményezést. Úgyhogy immár egyértelműen semmilyen szinten nem szolgálja a kiírt célt! Akkor pedig meg minek épült ez a „csodálatos” beruházás, amelynek ára  aztán végképp nehezen értelmezhető mindazoknak, akik a közelmúltban bármit is építettek!

Kérdezzük: mi került e kerítésen hat millió forintba?

Ha benne van a költségvetésben Matkovich polgármester asszony és Kászonyi képviselő nevetséges, kitáblázott önfényezése, akkor értjük, de egyébként NEM!

Nem csodálkoznánk, ha ennek is egy feljelentés lenne a vége!