JÓVANAZÚGY! – FÉLMUNKÁVAL ÚJÍTOTTÁK FEL INOTAYÉK A BUDAPESTI FŐUTAT

Csinált is valamit, meg nem is a váci önkormányzat. Végiggurultunk a néhány héttel ezelőtt felújított Budapesti főúton, majd végigsétáltunk a szintén ehhez az úthoz tartozó járdán. A nyakunkat ugyan nem törtük ki, de helyenként közel jártunk hozzá. Hoztunk néhány fotót erről a félmunkáról.

Érdekes megoldásokat választottak az útszakasz felújítására. Igen, útszakaszt írtunk, mert az egész utca felújítását valamiért nem tartotta olyan fontosnak az önkormányzat. Csináltak valamit az utca közepén és, hogy a klasszikusokat idézzük: jóvanazúgy!

Nem értjük például, hogy a Géza király tér és a Múzeum utca kereszteződésénél miért nem a becsatlakozó utcák teljes szélességéig készítették el az új aszfaltot? Pont a kimaradt résznél így akkora mélyedések tátongnak, hogy öröm lesz nézni, ahogy pont megáll majd a víz. Ja, nem, nem lesz öröm.

A járdáról már nem is beszélve. Olyan felfagyott, töredezett részek vannak a „felújított” szakaszon, hogy nem csodálkoznánk, ha naponta többször hasra esnének ott a járókelők. Hogy babakocsival igazi kihívás közlekedni, az egész biztos! Ha már utat újítanak fel, pár talicska aszfalt igazán juthatott volna oda is.

De, hogy valami jót is kiemeljünk: szépek lettek a kihelyezett táblák, amelyek büszkén mutatják, hogy 53 millió forintból csinálta mindezt Matkovich Ilona polgármester és Inotay Gergely alpolgármester. Gratulálunk!