INOTAY ÉS MÁRKI-ZAY: A FIDESZ-KDNP SZAVAZÓK SÖTÉTBEN TARTOTT, TRÁGYÁVAL ETETETT GOMBÁK

Miközben a magyarok legalább nyolcvan százaléka támogatja a rezsicsökkentést és az illegális migráció megállítását, addig Márki-Zay Péter e választók millióit nevezte „sötétben tartott, trágyával etetett gombáknak” – ismertette e botrányos kijelentését a Híradó. Érdemes Vácon is a szavaira odafigyelni, hiszen Inotay Gergely, Gyurcsány helyi embereként Márki-Zay Péter mellett tett hitet.

Idézzük Inotayt, miként kötelezte el magát Márki-Zay politikája mellé:

„Szívesen dolgozok együtt a térség érdekében bárkivel, de ÉN ŐT TÁMOGATOM.”

Immár sajnálatos baloldali politikusi hagyománnyá vált a szavazók sértegetése, rendszeresen hívják őket birkáknak, de például Lengyel László nyomorultaknak nevezte őket, Bangóné Borbély Ildikó pedig patkányoknak.

Márki-Zay egy nyilvánosságra került videóban még ennél is tovább ment. Ebben a hódmezővásárhelyi polgármester a rezsicsökkentés támogatóit trágyával táplált gombákhoz hasonlította.

„Ez olyan, mint a migráció, ezzel meg lehet nyerni egy választást addig, amíg az embereket sötétben tartjuk, és trágyával etetjük, ahogy mondják Amerikában, hogy úgy tartanak, mint a gombát, sötétben tartanak és trágyával táplálnak. Addig amíg a választókat úgy tartjuk, mint a gombát, addig a rezsicsökkentéssel, a migrációzással és a többivel lehet választást nyerni.”

Az M1 riportere hiába szerette volna megtudni, hogy a trágyával etetett gombák hasonlattal mire célzott a baloldali miniszterelnök-jelölt, Márki Zay Péter személyeskedve az újságíró értelmi képességeit vonta kétségbe:

„Hát nem tudom, hogy az ön szellemi képessége lehetővé teszi-e hogy tudjanak szöveget értelmezni” – válaszolt a politikus.

Hasonlóképpen szeret lenézően nyilatkozni az őt kritizálókkal szemben Inotay is, aki számtalan esetben bizonyította már, hogy ő a mi régiónk Márki-Zay Pétere, aki megvet minden olyan választót, aki nézeteiben nem követi őt.

Inotay: „Közpénzen sem lehet tudást vásárolni, szavakkal sem lehet kereszténnyé válni.”

Jelentette ki ezt egy a keresztényi szeretetet hirdető, magát hívő „civilnek” álcázóként egy egyelőre tisztázatlan közpénz sikkasztási ügy gyanúsítottja és egy náci ideológiát terjesztő társaságában.