INOTAY ÉS MÁRKI-ZAY: RÁENGEDNÉK AZ ÓVODÁS ÉS ISKOLÁS GYEREKEKRE AZ LMBT PROPAGANDÁT

Borzasztónak tartja a gyermekvédelmi törvényt Márki-Zay Péter,  nem akar majd válaszolni a gyermekvédelmi népszavazás „ostoba” kérdéseire a baloldal kijelölt vezetője – írta meg a Vasárnap.hu. Érdemes a kijelentéseire Vácon is odafigyelni, hiszen Inotay Gergely, Gyurcsány helyi embereként Márki-Zay Péter mellett tett hitet.

Idézzük Inotayt, miként kötelezte el magát Márki-Zay politikája mellé:

„Szívesen dolgozok együtt a térség érdekében bárkivel, de ÉN ŐT TÁMOGATOM.”

A váci alpolgármester, Inotay Gergely, a volt katolikus hittantanár a szexuális kisebbségek jogait félti. Az ellenzéki pártok váci országgyűlési képviselő-jelöltje számára a szexuális kisebbségek féltése fontosabb, mint az egyház tanítása vagy a család, ahol az apa férfi és az anya nő. Az esetre reagálva Dr. Osztie Zoltán katolikus pap és teológiatanár az egyház tanítására alapozva cáfolta Inotayt.

„Ellenzem a szexuális kisebbségek jogainak szűkítését.” – jelentette ki Inotay Gergely. (Közben letörölt tartalom!) Az „A pedofília és a homoszexualitás összemosásáról” címet viselő, közzétett nyilatkozata azonban

olyan kijelentéseket tartalmaz, amelyek közelről s távolról sincsenek összhangban az egyház hivatalos tanításával, noha elvileg az alpolgármesternek diplomás hittantanárként ezzel teljesen tisztában kellene lennie.

Az esettel kapcsolatban Dr. Osztie Zoltán teológiatanár úgy reagált, hogy a képviselőnek fontos lett volna előbb figyelmesen elolvasnia a törvényt, mielőtt efféle kinyilatkoztatásokat közöl, főként keresztény emberként és feltételezhetően képzett, katolikus hittantanárként.

Márki-Zay Péter, Inotay politikai mentora az M1 riporterének fejtette ki véleményét azok után, hogy az országgyűlés elrendelte a népszavazás kiírását.

Leszögezte: ha hatalomra kerül, eltörli a gyermekvédelmi törvényt.

Tehát nem védené meg a kiskorú gyermekeket például a szexuális fejlődésüket befolyásoló, vagy a nemváltoztatást népszerűsítő médiatartalmaktól, mint ahogy azt sem korlátozná, hogy az iskolákban a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartsanak – írja a hirado.hu.

„Egyből el fogjuk törölni ezt a borzasztó törvényt. Igen” – fogalmazott a baloldal miniszerelnök-jelöltje az M1 riporterének.

„Ki az az elmeháborodott, aki azt gondolja, hogy szülői engedély nélkül akar bárki Magyarországon, vagy bárhol a világon óvodás gyerekeknek nemet változtatni”?

– tette fel a kérdést.

Márki-Zay Péter szerint a gyermekvédelmi törvény gyűlöletkeltő és az LMBTQ-lobbi kiskorúakat célzó propagandáját nem tartja valós problémának.