INOTAY ÉS MÁRKI-ZAY: BEENGEDNÉK A MIGRÁNSOKAT

Márki-Zay szerint azok, akik ellenzik a migrációt és támogatják a rezsicsökkentést, egytől egyig „Sötétben tartott, trágyával etetett gombák.” Érdemes a kijelentéseire Vácon is odafigyelni, hiszen Inotay Gergely, Gyurcsány helyi embereként Márki-Zay Péter mellett tett hitet.

Idézzük Inotayt, miként kötelezte el magát Márki-Zay mellé:

Szívesen dolgozok együtt a térség érdekében bárkivel, de ÉN ŐT TÁMOGATOM.”

Nem szűkölködik migránsbarát kijelentésekben Inotay Gergely, a baloldal váci képviselőjelöltje, amikor kijelenti, hogy a migránsokat nem elég befogadni és ellátni, de „nekik a lehető legjobb ellátást kell nyújtanunk”, vagy amikor arról írt„az arab világtól elszivárgó keserűeket igazán szép gesztus lenne befogadni”.

Márki-Zay pedig egy plakátkampányba kezdett, amelynek azt az üzenetet szánta, hogy a hatalomra kerülése esetén „lényeges változások lesznek a menekültpolitikában”. A plakát szövege szerint csak a Fidesz telepít be migránsokat, és a szöveghez tartozik egy képlet is: Soros: 0, Orbán: 55 297. Csakhogy ezen a baloldali plakáton megtévesztő adatok szerepelnek, hiszen Márki-Zay e statisztika zömét kitevő határon túli magyar honfitársainkat is migránsoknak tekintette.

Inotay és Márki-Zay a baloldallal együtt nem megállítani akarja a bevándorlást, hanem megszervezni. Álláspontjuk semmilyen lényeges elemben nem különbözik a brüsszeli bevándorláspárti állásponttól.