FOLYTATÓDIK A VÁCI RONCSDERBI, RONCSHÁZ SOROZAT

Fontos, hiánypótló sorozata a VO-nak a váci roncsderbi, hiszen ráirányítja a figyelmet, hogy majdnem osztrák kisvárosunkban országos összehasonlításban is aránytalanul rengeteg négykerekű roncs csúfítja az összképet, foglalja el érdemtelenül a közterületi helyeket az illetékesek trehánysága, tehetségtelensége, munka elől bujkálása okán – írja egy olvasónk a VO-nak küldött levelében, amelyet az alábbiakban folytatunk.

Nyugdíjasként sokszor sokfelé elutazom az országban, de roncsautók elhagyatottsága terén nem sok más Vác léptékű városban tapasztalok hasonlóan lehangoló összképet. Az az érzésem, hogy a nyakunkba sózott itteni önkormányzati vezetőknek ez nem fontos kérdés, nem éri el az ingerküszöbüket az elhanyagoltság. Vagy lehet, hogy egyszerűen csak menthetetlenül tehetségtelenek a rájuk bízott feladatok megoldásához?

Visszatérve a VO sorozatához, kedvtelésből, tényfeltáró céllal én is mentem, és ezután is megyek majd köröket, hogy felhívhassuk az önkormányzati szivárványos csapat tagjainak a figyelmét a roncsautók közterületeken veszteglésének problémájára.

A roncsderbi több hónappal ezelőtti nevezői közül többeket most is megtaláltam mindenfelé, de új jelöltet is versenybe tudok küldeni, jelesül a Földváry térről.

De romok tekintetében sem állunk jobban, jó példa erre a stadion közelében évek óta éktelenkedő épülettorzó, érthetetlen, hogy miért nem lehetett már ledózeroltatni?

Hölgyek, urak ott a városházán, a széltolás, sunnyogás, érdemtelen önfényezés nem valamire való önkormányzás, tessenek már hatékonyabban intézkedni például ebben a roncsautós ügyben is, mert Vác egyre inkább az ország csúfja kategóriába silányul minden tekintetben.

Azt hiszem, egyre többen belátjuk, belátják, hogy mi nem ilyen lovat, nem ilyen gebéket akartunk döntéshozó pozíciókba.