BALFÉKEK: INOTAYÉK ÖSSZEKEVERIK A VÁCI BÖLCSIÉPÍTÉST AZ ÓVODÁVAL – PERSZE MINDKETTŐ KORMÁNYZATI FORRÁSBÓL ÉPÜL

Létezik egy Inotay Gergelyt manapság túlfényező hírportál, amely indulását egykoron eredendően a 2019-es önkormányzati választások előtti kampányidőszakra időzítették. Ezt a lapot ma is egy akkoriban létrehozott baloldali kft. működteti, amelynek tulajdonosa nagyon nagy valószínűséggel összefüggésbe hozható az MSZP volt komlói polgármesterével, Páva Zoltánnal. Ez az oldal azóta regionális témákra koncentrál, többek között sajnálatosan sokszor Vácra is, ami minduntalan tele van súlyos tévedésekkel, hiszen e híreket ezúttal is minden helyismeret nélkül írják!

DE ÚRISTEN! HOGYAN!

A mostani nagy Inotay dicsőítés kapcsán – mint ezúttal is helyismeret nélkül – a kormányzati fejlesztést az oldal megint benézte:

a bölcsőde helyett óvodát írt.

EGYHÜLYESÉG, gondolhatják a kívülállók, a baloldali, Váctól távoli újságíróknak ez SEMMIT sem jelenthet, de a váci szülőknek e százmilliós állami támogatás mégis SOKAT ér!

Egy indokolhatatlan erőlködéssel e lap egyébként a régiót igyekszik úgy nevezni – a nagy baloldali politikai messzeségből –, hogy VÁCIPOLY. Ismerünk Galga-mentét, Naszály lábát, Duna-Ipoly Nemzeti Parkot, de VÁCIPOLY, amit használnak, itt jelezzük, hogy a vidék lakói számára egy sehol sem létező RÉGIÓ!

Mint ahogy

  • nem óvoda, hanem bölcsőde épül e túlhájpolt alpolgármester városában,
  • és nem városi, hanem állami támogatásból épül a projekt!

Egyébként minden stimmel!