EGYRE TÖBB ROZSDÁS NÉGYKEREKŰ VAS FOGLAL EL JOBB SORSRA ÉRDEMES PARKOLÓHELYEKET

A VácOnline-t folyamatosan mondvacsinált indokokkal perelő városházának eddig egyetlen egy reakciója sem volt az általunk felvetett bármelyik valós problémára, így a roncsautós sorozatunkra sem tettek egyetlen egy megoldási javaslatot sem, hogy miképpen tudnák mentesíteni a parkolóhiányban fuldokló várost e roncsoktól. Az írásunk végére kigyűjtöttük azt a listát az eddigi tíz (!) cikkünkről, amely tartalma mind ezidáig teljesen hidegen hagyta a város vezetését, hidegen hagyta, hogy a lapunk által bemutatott forgalmon kívüli autók 30 (!) parkolóhelyet foglalnak el a váci autósok elől.

E parkolóhiány viszont lehetőséget ad a városházának arra, hogy a túlbuzgó közterület-felügyelői sápot szedjenek a szabálytalanul parkolóktól.

A balliberális előválasztási hajcihő helyi történései az utóbbi időben némiképp elterelhették ugyan a figyelmet a helyhatósági ügyekről, a helyi hatalmasságok, városvezetők tehetetlenségéről és tehetségtelenségéről, de ennek a számukra kegyelmező időnek immár vége. Most már még inkább bizonyítaniuk kellene. Különösen Gyurcsány és Márky-Zay itteni helytartójának, csatlósának, Inotay Gergely Ábel alpolgármesternek, aki – ahogy egyik előválasztási riválisa, Juhász Béla Róbert korábban sejttette – egyre inkább elveszni látszik a komolyabb feladatok rengetegében.

Fotó: VácOnline

Pedig az országgyűlésbe törtetni igyekvő alpolgármester igazán hathatósan intézkedhetne például az úton-útfélen, közterületeken hagyott, járóképtelen négykerekű roncsok eltüntetése ügyében, hogy ne foglaljanak parkoló placcokat.

A baloldali szivárványos önkormányzati képviselő-testületi csapat több tagjának a jelek szerint lövése sincs az olvasóinktól ezen ügyben kapott panaszokhoz, egyeseknek fontosabb az utazgatás, meg saját karrierjük egyengetése önkormányzati cégek, intézmények himmihummi, nekik rittyentett álláshelyeinek elfoglalása, hogy minél több közpénzt markolhassanak fel ellenőriz(het)etlen „munkáért”.

No de roncsderbi sorozatunkban az a lényeg, hogy újra és újra felhívjuk a figyelmet néhány csotrogányra. Itt most három deákvári vasat reflektorozunk, mindhárom hosszú ideje nem tud mozdulni a helyéről, lejárt műszaki, forgalomból kivonás is szerepet játszik itt ezerrel.

Fotó: VácOnline

Megjegyezzük: a deákvári főtéri Swift hátsójában hagyott plüss kacsa (vagy mi) már többször megsülhetett és lefagyhatott helyben, amióta a verda ott vesztegel.

Fotó: VácOnline

Ahogy tippadó olvasóink egyöntetűen megfogalmazták, bizony sokan mások szívesen leparkolnák üzemképes gépkocsijaikat a lassan gyökeret verő rozsdás roncsok helyén, a lenézett (vagy lett) köznép komolyabb intézkedést követel illetékeséktől.

Hajós A. Zalán

Fotó: VácOnline

***

RONCSDERBI SOROZATUNK A PARKOLÓFOGLALÓ HELYEKET ELFOGLALÓ AUTÓKRÓL:

2021.02.05.    EZ MÁR AZ OSZTRÁK KISVÁROS? – VÁCI RONCSDERBI
2021.03.02.    VÁCI RONCSDERBI – ÚJABB FUTAM, ÚJABB NEVEZŐKKEL 
2021.03.10.    VÁCI RONCSDERBI – ÚJABB FUTAM, ÚJABB ROZSDÁS VASAKKAL 
2021.03.21.   VÁCI RONCSDERBI – ÚJABB FUTAM, KÜLÖNÖSEN LEPUKKANT (NEM) INDULÓKKAL 
2021.04.09.    FOLYTATÓDIK A VÁCI RONCSDERBI 
2021.04.20.    MÁR KÉTKEREKŰ, ÚTSZÉLI ÓCSKAVASAKAT IS BENEVEZTEK A VÁCI RONCSDERBIRE 
2021.05.03.    NINCS MEGÁLLÁS, FOLYTATÓDIK A VÁCI RONCSDERBI 
2021.05.26.    VÁCI RONCSDERBI FORRÓSODÓ VAS-CSOTROGÁNYOKKAL 
2021.06.28.    FOLYTATÓDIK A VÁCI RONCSDERBI: ZSÚFOLT RAJTRÁCS EGY DEÁKVÁRI UTCÁBAN 
2021.09.15.    FOLYTATÓDIK A VÁCI RONCSDERBI, ÚJABB VERSENYZŐKET NEVEZTEK BE OLVASÓINK