MÁR JUHÁSZ BÉLA IS KIAKADT FERJANCSICSRA

Ezúttal is árnyékra vetődött a politikai ellenlábasai lejáratására szakosodott gonosz kis szennylap, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által nem számon tartott, impresszum nélküli, kizárólag névtelen írásokat megjelentető Váci Hírlap, amely számtalanszor bizonyította már, hogy csakis az egyik váci alpolgármester machinációit szolgálja csupán. A minden megszólalásában csak Ferjancsics érdekeit szolgáló médium egyik írására már felszisszentek a baloldaldalon is, mert eddig nem dobálta a sarat az ismeretlen firkász.

Annak ellenére, hogy időközben eldőlt az előválasztás sorsa, érdemes lerántani a leplet erről a velejéig romlott közéleti kútmérgezőről. Tesszük ezt annál szívesebben, mert

egykori szövetségese és mostani támogatottjának fiatal ellenlábasa felháborodását tudjuk megosztani ezúttal, azaz nem mi mondjuk a város közéletét 30 esztendeje bepiszkolóról, hogy gátlástalanul hazudik, hazudik, hazudik…

Juhász Béla Róbert, Sződliget polgármestere, a Momentum jelöltje komoly neheztelésének adott hangot, hogy fiatal riválisát, a 21 esztendős

Gyurcsik Ádámot azzal vádolta meg a szennylap, hogy lepaktált a kormánypárttal annak érdekében, hogy szavazatot orozzon el a „valódi” kihívók elől.

Juhász így írta meg a maga olvasatát:

„Én büszke vagyok arra, ha a Fidesz propaganda kóstolgat.” (Vélhetően itt a VácOnline vele kapcsolatos tényfeltáró írásaira gondolt a szerző, amelyek mind a mai napig cáfolatlanok, legyen az a magának kiírt jutalom sorsa vagy az idősekkel kötött furcsa szerződéseinek ügye – a szerk.).

Ez annak a jele, hogy félnek tőlem – folytatja Juhász. Az azonban elszomorít, ha egy magát erkölcsös civilnek valló – Inotay, a szerk. – (de azért pártlogók sokaságát szorgosan begyűjtögető) ellenzéki jelölt mindenáron – igen, szó szerint mindenáron – győzni akar és fél a magát szintén civilnek valló riválisától (Gyurcsik, a szerk.) , aki esetleg szavazatokat vihet el tőle. Figyelmeztető jel, hogy félelmében, elkeseredettségében olyan alantas módszerektől sem riad vissza, mint annak a cikknek a megjelentetése. (A cikkben megfogalmazott vádakat a stábja már napok óta terjeszti.) Pont azt teszi, ami ellen én minden erőmmel harcolni szeretnék” – zárta a momentumos jelölt.

Inotayék aljas húzásán valóban kiakadt a közben hoppon maradt sződligeti polgármester, az ezúttal lovagiasan viselkedő jelölt. Sejteti, hogy valamikori bajtársa döfhette hátba, akit Vácon a karcosabb nyelvezetű sajtó Pénzhiénának, a kevésbé csak Átállónak nevezi.

„Bizonyos helyekről pedig olyat is lehet hallani, hogy a mindössze 21 éves jelölt találkozott Hujbert Istvánnal is” – írta a sötétben tapogatózó Váci Hírlapos propagandista, úgy beszélt róla, mintha az lenne a környék egyik legelvetemültebb tette, ha valaki a fényes utcán szóba áll a VácOnline szerkesztőjével.

A fiatalember úgy látszik még nem szocializálódott azon Vácon bevett Összefogás-béli baloldali gyakorlattal, hogy

  • szájzárat tesznek a hivatal és környéke munkatársaira,
  • nem válaszolnak a sajtókérdésekre,
  • horrorösszegért árusítják a legkézenfekvőbb közadatkéréseket,
  • kitiltják a közpénzből fenntartott virtuális közösségi terekből a velük kritikus váciakat.

Gyurcsik Ádám így kommentálta az esetet:

„Lebuktam. Beszéltem egy újságíróval, aki mást gondol a világról mint én. Sőt Hujbert István még fotót is készített rólam, miközben én Nagymaroson gyűjtöttem támogatói aláírásokat. Megjegyzem, Hujbert úr ezután Juhász Béla aktivistáival is szóba elegyedett, sőt róluk is készített néhány képet. Vajon ők is a Fidesz szekerét tolják azóta?”

A VácOnline fotója a Nagymaroson két egymás közelében kampányoló jelöltről illetve stábjáról.

AZ ARCNÉLKÜLI EMBER – A VÁCI HÍRLAP MÖGÖTT MEGHÚZÓDÓ NAGY ISMERETLEN VAJON KI LEHET?