JESS KINGA TANÁCSNOK NEM BÍR LEÁLLNI, EGYRE TÖBBSZÖR REKLÁMOZZA MATKOVICH GYERMEKÉNEK ÜZLETÉT

Facebook-os lájkolásban nagyon jól áll a csókosok üvegkalitkás, étkezős-szállásos vállalkozása – legalábbis Jess Kinga tanácsnok folyamatos hirdetése által mindenképpen. A belvárosi körzet önkormányzati képviselője – ha tartani akarja magát az ígéretéhez – igyekszik szívén viselni a körzeti üzletek, boltocskák sikerességét. Ha nem válogatna kénye-kedve szerint, még nem is lenne baj ezzel, de jól láthatóan igenis válogat. Ugyanis egyre feltűnőbb félresiklás ebben a történetben, hogy Ilona polgármester asszonyság „Szavad”-os oldalkocsija különösen pártolja a hozzájuk politikailag, rokonilag is jól dörgölőző vállalkozások ügyét, mintha Vácon más hasonló szolgáltató nem lenne a Lujza & Korianderen kívül.

Ékes példa erre, hogy miután Jess korábban egyéb, közvetlenebb, hogy ne mondjuk pofátlanabb módon is tolta a szekerét a Duna-parti felső sétányon nemrég óta dorbézoló szállás- és vendéglátóhelynek, legújabban,

pár napja rögvest posztolt egy olyan reklámcikket, amely az üvegkalitkás étkezős-szállást ajnározza, egy esztendő alatt immár tizenharmadszor.

Sok itt a kérdés:

  • Legelőször is még mindig az, hogyan lehetett ide engedélyezni ezt a förmedvényt?
  • Aztán az, hogy ki fizette, ki fizeti valójában e helyről megjelenő reklámok árát?
  • De az is: kiknek van a kricsmiben/szállón soha ki nem fizetendő számlája a hathatós lobbizásért, ki kit tett zsebre?
  • Végezetül egy ígéret a hunyóknak: nagyon figyelni fogjuk a jövőben (is), hogy hol, milyen bújtatott reklámcikkek, videók jelennek meg e helyről a médiában, mert ez bizony kőkemény üzlet, aminek csak néhány nyertese van, miközben önkormányzati segédlettel látványosan szétbarmolták a sétány látképét.

H. A. Z.

Egy esztendő termése, 13 poszt Jess Kinga közösségi oldalán, ha ez nem elképesztő részlehajlás, akkor mi lehet az?!