A VÁROSHÁZA ÁLTAL FOLYAMATOSAN SAVAZOTT VÁCONLINE A LEGOLVASOTTABB SAJTÓ VÁCON

Örvendetesen felfigyeltek a hazai hírportálok a VácOnline megbízható híreire, a napokban az egyik cikkünket politikai oldaltól függetlenül az Index, az Origo, a 168 óra, a Bors és a Blikk is átvette.

„A hiteles, gyors és elfogulatlan tájékoztatás az érintettek közös ügye és mindenek feletti kötelessége” – idézi Robert Capa fotós újságíró gondolatát lapalapítónk, aki ma is a VácOnline havária híreinek „száguldó riportere”. Huszár Károly így fogalmaz a közösségi oldalán egy mentősöket ért baleset után: „A hiteles, gyors és elfogulatlan tájékoztatásra esküdtem fel 2004-ben. A munkásságomat a 2011-ben kapott elismerés megkoronázta – hálás vagyok az égnek ezért. Továbbá hálás vagyok a különböző szerveknek – mint mentő, tűzoltó, rendőr, és továbbá szóvivők, autómentők, közutasok, egyéb médiában tevékenykedő kollégák, informátorok – a mindenkori rugalmas együttműködésért. Örömmel tölt el, hogy írásaim, fotóim a mai napig töretlenül ott vannak az élvonalban. A mai napon olyanokkal történt baleset, akiket mérhetetlenül nagyra becsülök, hiszen ők mentik, szolgálják és védik a legnagyobb értéket, az emberéletet! Örülök, hogy komoly sérülések nélkül megúszták a történteket!”

A lapalapító és jelenlegi szerkesztőségünk munkája nyomán hírportálunkat jelenleg 10.423 ember követi. Ezt a számot csak pár régi, bejáratott váci közösségi oldal múlja felül, de helyi sajtó egy sem. Az elmúlt 28 napban (augusztus 2-29. között) 156.000 olvasót értünk el (93% növekedés történt az előző időszakhoz képest), bejegyzéshez fűződő aktivitás 53.000 volt (34%-os növekedés), oldalkedveléseink 124-gyel nőttek (97%-os növekedés).

A városházi sajtó olvasottsága 30%-a a folyamatosan lehazugozott VácOnline-nak

Miközben az Összefogás uralta városháza közpénzt sem kímélve sajtóperek garmadáját indítja ellenünk, amelynek zömét egyébként sorra elvesztik, úgy tűnik, a váci közélet iránt érdeklődő váciak falják a VácOnline tartalmait és ezzel párhuzamosan hagyják el a politikai propagandával terhelt városi sajtót.

Az alábbi, múltheti híreink statisztikájából is talán kiderülhet, hogy például egy VáciVilág lapszemlénkre is majdnem többen kíváncsiak voltak, mint a városháza bármelyik sajtójában megjelent mesebeszédre.

Egyaránt mind a lokálpatrióta,  mind a tényfeltáró, mind a havária híreink örvendetesen olvasóink érdeklődésére számítanak:

MOYS CSABA A VÁCI NEMZETI KÖR ELNÖKE MAGYAR ARANY ÉRDEMKERESZT DÍJBAN RÉSZESÜLT
        5.700 elért ember, 500 aktivitás


NAPJAINK PÉLDAKÉPEINEK ADOTT ÁT KITÜNTETÉSEKET KÁSLER MIKLÓS – A VÁCI RUSVAY BALÁZS, NYUGALMAZOTT MENTŐTISZT A MAGYAR ÉRDEMREND LOVAGKERESZTJÉT KAPTA
        17.000 elért ember, 3.000 aktivitás


KISS ZSOLT PÁRTPÉNZ SIKKASZTÁSI GYANÚSÍTÁSÁVAL, ILLETVE EBBŐL VALÓ MAGYARÁZKODÁSÁRÓL ÍRT A VÁCIVILÁG
        7.800 elért ember, 600 aktivitás


KISS ZSOLT GYANÚSÍTOTT LETT ÉS MOST ÉVEK ÓTA ELŐSZÖR SZÓLALT MEG, MAGYARÁZKODIK
        6.500 elért ember, 800 aktivitás


FRISSÍTÉSSEL!!! – HÁRMAS BALESET – EGY MENTŐAUTÓ ÜTKÖZÖTT VÁCON EGY SZEMÉLYGÉPKOCSIVAL
        49.000 elért ember, 4.800 aktivitás

Köszönjük hát olvasóink figyelmét, a továbbiakban is nekik és nem a városháza urainak igyekszünk megfelelni!