KERESSÜK A HARMADIK SZÁMÚ ALPOLGÁRMESTER FELTÉTELEZETT KAMU ÉNJEIT

A negyedik (vagy inkább első?) sorszámú váci városvezető, UnFerjancsics(ka) László alpolgármester nagyon prüszköl, ha valakik szóba hozzák, szembesítik azzal, hogy feltűnően aktív a neten, a közösségi médiában – sokak feltételezése szerint nem kevés, ellenben igen sok álnéven is.

Ezúton egyrészt izgalmasnak és szórakoztatónak vehető, másrészt, ha úgy tetszik

tényfeltáró szándékú játékra hívjuk egyre népesebb olvasótáborunk tagjait, hogy egy kicsit még közelebb kerüljünk az igazsághoz, még jobban megismerjük, leleplezzük Ferjancsics László személyiségét,

még jobban körvonalazhassuk politikusi kaméleonkarakterét.

Tehát ha van kedvük hozzá, keressenek Ferjancsics László hivatalos, képviselői fész-oldalán a harmadik számú alpolgármester – akár az előválasztással kapcsolatos, akár bármilyen – posztjainál olyan lájkolásokat, hozzászólásokat, amelyeknél a szmájlizónak, véleményezőnek nincs profilképe! Illetve vagy nagy homály az, vagy valamilyen „álca”, például potméter, háttal ülő rajzolt személy (nem írjuk, hogy nő, mert ki tudja…), makett gépjármű stb. képe helyettesíti azt. Illetve „akik” nevénél feltűnően kevés a konkrét ismerős, ráadásul azok között meg feltűnően sokan tagjai a mostani városvezetésnek és sleppjüknek.

Bőven találni fognak ilyeneket, kísérletképp egyiket-másikat esetleg érdemes meghívni ismerősnek, aztán várni és várni a visszajelölésre – vagy a le- és kitiltásra, ami szintén árulkodó reakció lehet az érintettektől.

Hajós A. Zalán