AZ ELSŐ HÉTEN 604-EN KAPTÁK MEG HARMADIK OLTÁSUKAT A VÁCI KÓRHÁZBAN

Az oltásellenes baloldal továbbra is álhíreket terjeszt mind a hivatalos, mind a helyi szatellit médiájában. Matkovich Ilona például az egyik vasárnapi (augusztus 1.) mesebeszédében hazánk önjelölt virológusaként kijelentette: „kérdéses a kínai vakcina hatékonysága”, és legújabban a Ferjancsics érdekeit képviselő médium hazudott egy ordasat: a Váci Lokálpatrióták nem kevesebbet állított, mint azt, hogy „Miközben a kormánypropaganda a harmadik oltás beadására buzdítja főleg az idősebb korosztályt, a váci Jávorszky Kórházban nem lehet a megadott elektronikus felületen időpontot foglalni ilyen oltakozásra.”

Ezzel szemben az igazság az, hogy az első héten már 604-en megkapták a harmadik oltásukat a váci kórházban.

Lapunk a kórháznál utánajárt és azt a tájékoztatást kapta, hogy a jövő héten is félezer oltást terveznek. A harmadik körös oltások mellett folynak az 1. és 2. körös oltások is. Ezekből is beadtak már ezernyolcszázat augusztus első hetében.

Az igazán nem a váciak, hanem csak Ferjancsics érdekeit szolgáló oldal újra és újra megpróbálkozik a kórház lejáratásával, minduntalan hamis vagy teljesen fals híreket igyekszik ez az egyébként rendkívül alacsony olvasottságú helyi médium terjeszteni. Pedig, ha valakinek nagyokat hallgatnia kellene, az a Ferjancsics-médiumnak, hiszen pont a jelenlegi alpolgármester volt, aki a váciak alól saját önző szándékai miatt képes lett volna kihúzni a város kórházát.