BARÁTI BESZÉLGETÉSNEK INDULT, KIS HÍJÁN GYILKOSSÁG LETT BELŐLE

Iszogatni és beszélgetni ült le két férfi 2021. július 26-án, hétfőn délután Sződligeten. A 22 éves váci férfi és 40 éves ismerőse közötti eszmecsere végül majdnem tragédiába torkollott. A gyanú szerint a fiatal férfi egyszer csak elővett egy kést, és megvágta beszélgetőpartnere nyakát. A történteket egy járókelő észlelte, aki azonnal mentőt és rendőrt hívott. A sértett ellátását a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen megkezdték, majd erős vérzése miatt kórházba szállították.

A rendőrök forró nyomon indultak, és néhány órával később már meg is jelentek a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfi váci otthonánál, majd beszállították őt a váci rendőrkapitányságra.

Mint az a rendőrség közleményéből kiderül: a férfi kihallgatásán a terhére rótt bűncselekmény elkövetését nem ismerte el, és panaszt tett a gyanúsítás ellen. Vele szemben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Fotó: PMRFK