A VÁROSHÁZÁN ÚJRA ÉS ÚJRA ELŐRE ISZNAK A MEDVE BŐRÉRE A LAPUNK ELLEN INDÍTOTT SAJTÓPEREK ÜGYÉBEN

Újra és immár rendszeresen nem mondanak igazat a városháza hivatalos honlapján a sajtópereinkkel kapcsolatban. A valóság e téren sem érdekli a városházi agitprop sajtót, csak a saját szavazóiknak üzennek, mintha nem jönne el a holnap, amikor úgyis fény derül a stiklikre. Akit még érdekel az igazság, annak lerögzítenénk, hogy a hat ellenünk indított sajtóperük EGYIKÉBEN SEM született még jogerős ítélet. Úgy látszik, hogy már megint annyira szomjazták a városházán az eddigi elbénázott vezetésük eredménytelenségei helyetti peres sikert, hogy ítélethirdetés nélkül folyamatosan lehazudják még a csillagokat is az égről, hogy elhitessék a szűkülő rajongótáborukkal a maguk vágyálmait.

A VácOnline – ELSŐ FOKON – NÉGY esetben nyert, és csak KÉT esetben lehetséges (esetleg!) lapunk elmarasztalása a városházával szemben.

Semmi nem változott e téren az utolsó híradásunk óta

A miheztartás végett ezért jelezzük, hogy egész biztosan sajtó-helyreigazítást fog a VácOnline kezdeményezni, ha tovább folytatják a város hivatalos honlapján, a közpénzből fizetett hamis állításaikat.

A város közvéleménye számára a liberális világból ránk eresztett ügyvédeik sikerei vagy kudarcai – a matkovichi szóhasználattal élve – igazán nem relevánsak, így egyedül csak a városházi érintetteket foglalkoztatja az a kérdés, hogy a szájzár rendeletét a váci szabad sajtóra is ki tudják-e terjeszteni. (Egyébként nem.)

A még meg nem nyert pereikről szóló sokadszori vágyakozás egyébként igazán méltatlan egy olyan papírforma szerinti tekintélyes intézményhez, mint az önkormányzat.

Segítünk:

  • a választott testületek feladata a közösség ügyeinek intézése,
  • a sajtó feladata többek között a választott testületek munkájának figyelemmel kísérése, ellenőrzése.

Ha az önkormányzat folyamatosan a város egyik legolvasottabb sajtóját támadja, azzal a saját feladatait hanyagolja el és a közösség erőforrásait pazarolja. Helyes, ha mindenki marad a kaptafánál:

  • a városháza gondoskodik arról, hogy végre képes legyen ellátni olyan alapfeladatát, mint a fűnyírás,
  • a sajtót pedig hagyják végezni a dolgát, hogy megírja, ha azt tapasztalja, hogy a polgárok homlokáig ér a gaz.

Így helyre billenhet minden újra e fenekestül fölforgatott városban!

***

TÖBBSZÖR HAZUDOTT A SAJTÓPEREKRŐL A VÁROSHÁZI AGITPROP GÉPEZET

PERT NYERT A VÁCONLINE MATKOVICH ILONÁVAL ÉS VARGA KATALINNAL SZEMBEN