RÉTVÁRI BENCE: ÁTADTUK AZ ÚJ VÁCI CSÓNAKHÁZAT

Küzdelmes idők után kormányzati és pályázati forrásból elkészült a váci csónakház és sportközpont – értesítette követőit a közösségi oldalán Rétvári Bence, a váci körzet Fidesz-KDNP képviselője, az EMMI parlamenti államtitkára.

Vác eddig is büszke volt az evezős sportjára, büszke volt az olimpikonjaira, a bajnokaira, de most már büszke lehet arra a sportközpontra is, arra a csónakházra, ami itt a Duna-parton kormányzati és pályázati támogatásból létrejött. Ez nem pusztán egy csónakház, hanem egy sportközpont, amelyben van konditerem, kifejezetten evezősöknek, van általános konditerem, van külső kondipark, mellette focipálya pontosan azért, hogy aki idejön, aki ennek a közösségnek a tagja, azaz a Karakán közösségnek a tagja, az minden sportágban megtalálhassa a sporttársait.

Azt hiszem, hogy a legjobb helyre került Vácon ez a csónakház, hiszen innen már számtalan bajnok nőtte ki magát. Itt nagyon sok amatőr sportoló megáll és innen folytatja a vízitúrát, akár osztálykirándulások keretében, akár baráti társaságban.

Büszke vagyok arra, hogy a választókörzetben mind Vácon, mind Szobon teljesen új csónakházat hoztunk létre egy kormányzati program keretében, a sportszövetséggel közösen.

Hajrá Vác, hajrá Váci Karakán!