PÜNKÖSD UTÁN, KEDDEN ÚJRA KINYIT A FÖLDVÁRY TÉRI KISPOSTA – AMIHEZ FEHÉR ZSOLT KÉPVISELŐNEK LEGFELJEBB ANNYI KÖZE VAN, HOGY NEM TUDJA MEGAKADÁLYOZNI

Elöljáróban szögezzük le: ahogy a saját, városházi érdemként fényezett, de amúgy állami beruházású kerékpárút-szakasz felújításhoz, úgy a Földváry téri kisposta újbóli megnyitásához sincs semmi köze Fehér Zsolt képviselőnek és szivárványos csapatának. De persze most ezt is megpróbálja, megpróbálják önnön sikerükként propagálni a közösségi médiában „Siker!” felkiáltással.

Nézzük FeketénFehér elvtárs csúsztatását ebben az ügyben, lineáris idősíkon.

Mint korábban megírtuk, március 8-ától van zárva a kisposta – ám erről a körzeti képviselő, Fehér Zsolt és a körzetet alpolgármesterként is jaj de nagyon babusgató másik alsóvárosi fegyvertársa, Kiss Zsolt alpolgármester, no meg a városi honlap és a lakájmédia valahogy elfelejtette időben tájékoztatni a lakosságot.

Aztán magyarázkodni kezdtek, hogy ők bizony több levelet is írtak a POSTÁNAK, de valahogy ennek nem sok nyoma van, persze lehet, hogy a nagyobb nyomaték kedvéért papír alapon próbálkoztak és galambokra bízták kérdésük, dörgedelmük, netán fenyegetőzésük kézbesítését…

Több informátor olvasónk is vette a fáradtságot, s megnézték Fehér Zsolt ilyetén ténykedésének jeleit a közösségi médiában.

A találat siralmas, mármint a képviselőre nézvést: április 16-án van egy képernyőkép egy elektronikus levélről, aminek címzettje a központi ügyfélszolgálat – már ez közröhej, hiszen egy ténylegesen dolgozó képviselőnek meg kell találnia, hogy név szerint kit kell keresni, abajgatni egy-egy helyi gond megoldása érdekében.

A történet kezdetét jelentő március hónapban Fehér Zsolt saját közösségi médiás felületén semmi nyoma nincs sem a kisposta bezárása hírének, sem a szolgáltató megkeresésének, az amúgy hiperaktívan netező (bizonyára az egyik városházi médiatroll) képviselő ennél sokkal fontosabb dolgokkal foglalkozott akkortájt, pl. a szuezi csatornába szorult hajóval, az óraállítással, a fodrászatok nyitásával, a márciusi havazással, filmek, klipek ajánlásával stb., és persze saját szerepléseivel a lakájmédiában.

Magyarán – ekkor a jelek szerint – még nem vette észre, hogy zárva van a kisposta.

De ez már a múlt, tekintsünk előre – egyelőre jövő keddig! Elképzelhető, hogy a kisposta újra nyitásakor ott fotózgat majd a városházi fő sajtókagyenc, nyilván a lakájtévé is felvonul a kamerájával. S lehet, hogy Fehér és Kiss elvtársak lesznek az elsők a sorban, hogy aztán udvariaskodva maguk elé engedjék az idősebb várakozókat.

De szögezzük le: Fehér Zsoltnak és az összefogás csapatának nagyjából annyi köze van a kisposta újranyitásához, mint a passzátszélnek ahhoz, hogy a Jobbik a vadliberális oldalra sodródott.