JUHÁSZ BÉLA SZÍVESEN HALLGATJA EL, HOGY MIBŐL VALÓSULNAK MEG A TELEPÜLÉSE FEJLESZTÉSEI

A magát Igazmondó Juhásznak nevező Juhász Béla, a Momentum országgyűlési képviselőjelöltje, Sződliget polgármesteri rangot viselő hangulatembere megint csak „nem hazudott, csak nem bontotta ki az igazság részleteit”.

Így írt nemrégiben a közösségi oldalára: „Sződligeten folyamatosan épülnek az utak. Máshol miért nem? Országgyűlési képviselőként gondom lesz rá, hogy mindenhol jó utak legyenek.”

Fotó: Juhász Béla közösségi oldala

Ezzel szemben az igazság az, hogy

Juhász Béla egyébként szereti összeszorítani a fogát, ha ki kell ejtenie a száján, hogyha valami állami támogatásból épül. Így tett, amikor lebukott a saját magának odaítélt 1,6 millió forintos jutalom miatt és ekkor – PR-érdekből – nagy hirtelenjében átadott pár félkész tantermet Sződligeten.

Sőt a nagyközség polgármestere egy posztjában még a szomszédos Vác polgármesterét is megleckéztette azért, mert az elfogadta a kormányzati támogatást. Ezt írta kioktatólag:

„Most, hogy a visszakapott pénz nagy részét a városháza tetejére költik és nem a Rádi útra, vagy a Budapesti főútra, termékeny talajra fog hullani a fideszes propaganda az embereknél. Milyen módon lehetett belesétálni egy ilyen csapdába? Hogyan lehet az, hogy egy polgármester erre még büszke is? A tapasztalatlanság, vagy valami olyan, amiről Márki-Zay beszél? Ki tudja?” (A Márki-Zay utalásban egyébként korrupcióról van szó.)