NAGY KÉRDÉS, HOGY KISS ZSOLT KÉPVISELŐ-ALPOLGÁRMESTER MIKOR MÉLTATOTT ÉSZLELNI A FÖLDVÁRY-TÉRI KISPOSTA BEZÁRÁSÁT

Március eleje óta zárva tart a Földváry-téri kisposta, s egy minapi sajtóközlemény alapján úgy tűnik, mintha a körzet képviselője, Kiss Zsolt alpolgármester nagyon meglepve érezné magát ettől a ténytől, s nem győzne hüledezni, értetlenkedni.

Március 8-tól bizonytalan ideig zárva van a Földváry-téri kisposta – amint az a rácsos ajtó mögött az ablakra ragasztott tacepaóból kiderül.

Mi tagadás, tettünk egy kísérletet arra vonatkozóan, hogy vártuk, és vártuk, és vártuk, vajon erről a tényről mikor ad tájékoztatást a városházi fő sajtókagyenc, meg a lakájmédia, de különösen a körzeti képviselő, Kiss „Tegyünkrendet” Zsolt alpolgármester.

Fotó: Ribáry Zoltán/ VácOnline

Eltelt egy hét, aztán kettő, három, négy…, mígnem a minap, csaknem másfél hónap elteltével kiderült, hogy valamikor a körzeti főmufti is értesülhetett a bezárásról, sőt, intézkedett is, hiszen levelet írt, választ követelve.

Arról nincs hír, hogy pontosan mikor is vette észre a bezárást az alpolgármester-képviselő, de ez nem meglepő, hiszen őkelme jóformán csak kopogtatócédulákért, szavazatkuncsorgásért, no meg pár méternyi felújított útszakaszok, kisebb utcabútorok, zebra előtti útfestések zászlólengetős átadásáért jár a paneldzsungelben, egyébként nem itt él, lélekben-észben talán nem is ezen a bolygón.

A levélírásos „hathatós” intézkedése is kérdőjeles: vajon mikor írta azt a jelek szerint papír alapon megszövegezett, és ráadásul valószínűleg félrecímzett-elkallódott, netán postagalambra bízott dörgedelmet, amire még mindig csak várja a választ.

A három posta Vácon – GoogleMap

Kiss Zsolt a városházi szivárványos döntéshozó csapat egyik fő fészbuk-huszára nagyon ott van a szeren, ha önfényezni, másokat szapulni támad kedve a neten, így felmerül a kérdés, hogy e-mailben, hovatovább esetleg telefonon is próbált-e választ kicsikarni, megoldást kieszközölni a kisposta ügyében.

E nagy városvezetői tehetségtelenség profiljának cizellálásához az is hozzátartozik, hogy az alpolgármester korábban folyamatosan verte az asztalt, hogy miért nem rúgja be a polgármester az ajtót az illetékes hivataloknál, ha egy-egy súlyos, városi probléma megoldása bürokratikus akadályokba ütközik, ehhez képest most a kisposta ajtajának ragaszát is csak nagyon késve vette észre a jelek szerint.

Kiemelt kép: Ribáry Zoltán/ VácOnline