TÖMEGES TILTAKOZÁS INDULT, AMIÉRT A VÁCI ÖNKORMÁNYZAT BÍRSÁGOLJA A PARKOLÁS MIATT AZ OLTÁSRA VÁRAKOZÓKAT

Vogel Csaba, váci lakos kezdeményezésére a váci oltóponton kialakult különleges járványhelyzetre való tekintettel – a tömeges lakossági tiltakozás hatására (!) – elindult Vác város polgármesteréhez címzett petíció, ami azt KÉRI-KÖVETELI a városházától, hogy a kórháznál az oltások alatti zsúfoltság miatt fejezze be a beoltásra várakozók autóinak bírságolását. (A napokban Dr. Manninger Péter is kezdeményezte, hogy a tömeges oltások miatt a váci oltópontoknál kialakuló és rendszeressé váló parkolási nehézségek miatt a közterület-felügyelet azonnal függessze fel a bírságolást az oltási időszakban!)

Arra kérjük olvasóinkat, hogy csatlakozzanak egy kedvelés (lájk) erejéig e lakossági kezdeményezéshez, fejezzék ki az ellenvéleményüket a jelenleg még életben lévő, botrányos, kórházi parkolási büntetési gyakorlattal szemben.

Reméljük, hogy a városházának nem okoz majd gondot a büntetési bevétel kiesése, ezért könnyűszerrel képesek lesznek majdan engedményeket tenni a váci lakosoknak, hogy a parkolók hiánya ne jelentsen nehézséget az oltakozásra jelentkezőknek.

***

PETÍCIÓ

Váci és Vác környéki lakosok lájkjainkkal tiltakozásunkat fejezzük ki a váci kórház és rendelőintézet körül kialakult, áldatlan parkolási és közlekedési állapotok, továbbá az etikátlan és embertelen parkolási büntetések miatt. A fokozott járványügyi helyzetben naponta több százan oltásra, kivizsgálásra és nem bevásárlásra megyünk a rendelőbe.

KÉRJÜK ÉS KÖVETELJÜK, hogy az önkormányzat először teremtsen elegendő parkolóhelyet és csak utána kezdjen büntetni!

KÉRJÜK ÉS KÖVETELJÜK, hogy azonnal állítsák le a pénzbeszedő bírságolásokat!

KÉRJÜK ÉS KÖVETELJÜK, hogy az önkormányzat utalja vissza a befizetett büntetéseket mindazoknak, akik ebben az évben, az oltakozások megkezdése óta büntetést kaptak.

Vogel Csaba, váci lakos kezdeményezése

***

DR. MANNINGER PÉTER (FIDESZ-KDNP) KEZDEMÉNYEZTE A BÍRSÁGOLÁS FELFÜGGESZTÉSÉT A VÁCI OLTÓPONTOKNÁL

ÓRIÁSI A FELHÁBORODÁS A KÓRHÁZI BUSZJÁRAT MEGSZÜNTETÉSE ÉS A PARKOLÁS OKÁN KISZABOTT BÜNTETÉSEK MIATT