KIS PÁRT, NAGY HANG, JÓ PÉNZ, TORDAI BENCE…

Ezzel a mondattal kezdték a II. kerületi Fidelitas tagjai azt a PestiSrácok hírportálon megjelent videót, amelyben azt kérték számon a politikustól, hogyan lehetséges az, hogy élettársa egymillió forintos juttatásban részesült a Rózsadombon bizottsági tagként úgy, hogy szinte alig vett részt az üléseken és a munkában.

A Fidelitas videóüzenete szerint valódi munka és szakértelem nélkül jutott jövedelemhez Tordai Bence élettársa. Egymilliós jutalmazásban részesült a parlament önkéntes tudósítója, provokátora, gyakorta pedig bohóca, azaz Tordai Bence élettársa. A Párbeszéd politikusa korábban már elkotyogta, hogy az ő segítségével juthatott pozícióhoz az állatorvosi végzettséggel rendelkező élettársa, de arról hallgat, hogy mekkora jutalomban részesítették dr. Csillag Ritát. (Aki öt bizottsági ülésen vett részt, ebből kétszer szólalt fel másfél év alatt, így tehát felmerül kérdésként: gyakorlatilag azért jutalmazták meg, amiért nem vett részt a munkában?)

A Fidelitas videójának számunkra annyi lehet az aktualitása, hogy a botrányairól híres Tordai igen könnyen alulmaradhat az ellenzéki előválasztáson a Rózsadombon, így aztán jobb híján megeshet az is, hogy majd Vácra ejtőernyőztetik.