TOVÁBBRA IS JÓL SZERVEZETTEN HALAD AZ OLTÁS VÁCON – OLVASÓI LEVÉL

Olvasónk megírta a húsvét vasárnapi második oltásának körülményeit  és hangot adott újra a  felháborodásának, hogy a névtelen helyi trollmédium továbbra sem fejezi be a gyűlölködését, az oltóközpont elleni hangulatkeltését és a hazugságok terjesztését.

„Húsvét vasárnap, három hétre rá kaptam meg a második oltást. Nem érkezett külön értesítés, csak annyit közölt a házi orvosom, hogy ugyanarra az időpontra menjek be a jelenleg oltóközpontként működő váci rendelőintézetbe, amikor legutóbb voltam.

Azt kell mondanom, hogy szinte ilyen gyorsasággal bármilyen „rendelésen” nem végeztem még!

Az autóból kiszállástól az újra beszállásig 17 perc telt el. (Ebben benne volt az oltás utáni kötelező 10 perces nyugalmi idő is.)

Azért ragadtam billentyűzetet, mert felháborított az a képsor, amit az egyik váci, örökös negatív hangulatot keltő lap mutatott be! Senki nem volt előttem, nem volt sorállás, a recepciónál az első oltakozókat és a másodjára jövőket válogatták ketté, majd szíves fogadtatás és orvosi rutinkérdések után azonnal megkaptam a második oltást.

Csak a legnagyobb elismeréssel és meghatottsággal tudok beszélni arról, ahogy ezt Vácon is megszervezték, ahogy húsvét vasárnap áldozatkész és felkészült egészségügyi dolgozók mosolyogva, kedvesen végezték ezt a minden szempontból nem mindennapi munkát.

Újra a legnagyobb elismerés és köszönet nekik!

Lapjuk már sokat írt sejtetve, hogy ki áll árnyékként az aljas Váci Hírlap mögött, kinek az érdeke, hogy az emberek elbizonytalanodjanak Vácon is az oltásban,

neki azt üzenem – azt hiszem sok hálás honfitársam nevében –, hogy szégyellje magát!

Az állandóan, immár évtizedek óta összeomló egészségüggyel kapcsolatban gyakran szoktam visszakérdezni a szószólóktól, hogy idézzék fel az utóbbi 10 egészségüggyel kapcsolatos élményüket, találkozásukat, hogy az az ő számukra, miképpen sikerült, milyen eredménnyel zárult. Ilyenkor mindig kiderül, ha nem csak a Népszavából és az ATV-ből értesül az egészségügyről az illető, akkor a 10 vele megesett történetből minimum 6-8 mindig sikeres volt!

Ennek kapcsán megosztanám az olvasóikkal a legfrissebb élményemet. A Jávorszky Ödön Kórházban egy rutin prevenciós vizsgálat során az egyik legkedvesebb rokonomnál rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak. Tehát a hazai pandémia harmadik hullámának a kellős közepén, az állítólagosan összeomló egészségügyben, az állítólagosan pályát és országot elhagyó orvosok ellenére 2 héten belül, kihangsúlyozom KETTŐ HÉTEN belül megműtötték a váci kórházban! A diagnózistól a sebészeti terápiáig 2 hétre volt csak szükség, mindenféle hálapénz, vagy személyes kapcsolat bevetése nélkül, csak a normál protokollt követve jártak el vele. Nem volt ama vizionált egy éves várólista, nem volt elhanyagolt, az elhatalmasodó kórba belehaló daganatos páciens…. (Ja, a kora nem indokolta volna, de soron kívül kapott védőoltást előtte!)

Szóval csak hangsúlyozni tudom újra: szégyellje magát a trollsajtó mögött álló illető, aki a váci egészségügyet csak folyamatosan lejáratni akarja, pedig, ha hihetünk a pletykáknak, nem más valakiről van szó, mint aki egyszer már a váci polgárok alól el akarta adni a kórházukat.”

***

Köszönjük kedves olvasónknak, hogy újra megosztotta velünk a gondolatait. Annyit tehetünk, hogy újra kifejezzük tiszteletünket a kórház orvosainak, ápolóinak, takarítóinak, a besegítő katonáknak, hogy ünnepnapot sem ismerve folytatják a küzdelmet a járvány ellen.

A trollsajtós közszereplővel kapcsolatban pedig nem lehetnek illúzióink, hogy bármikor is szégyenérzetet váltott ki volna belőle egy-egy önérdekből elkövetett kútmérgező tette. Csak reménykedni tudunk abban, hogy kártékony jelenlétét, parazita közéleti manipulációit lassan mind többen felismerik a városunkban.

***

JÓL SZERVEZETTEN HALAD AZ OLTÁS VÁCON