INOTAY NEM RAGASZKODIK AHHOZ, HOGY SAJÁT SOFŐRJE LEGYEN, BÁR JÁRNA NEKI, DE MÉGIS MAGA VEZETI AZ AUTÓJÁT

Matkovich Ilona egykor azt mondta, hogy legyen a Főtér az embereké, miközben azóta a városháza új gazdái rendszeresen és hosszasan ott parkolnak. Újra álszent, képmutató az a magatartás, amely továbbra is madárnak nézi a választókat, ráadásul pont akkor nézi annak, amikor épp nagy ritkán válaszolni méltóztatnak a polgároknak!

Az online városvezetői fogadóórán Matkovich Ilona, Kiss Zsolt és Inotay Gergely válaszoltak a kérdésekre: „Egy váci polgár arról érdeklődik, hogy miért van szükség a városházi dolgozók városháza előtti parkolására, hiszen ezelőtt korábban felemeltük a szavunkat?”

Erről Inotay úgy nyilatkozott, hogy NINCS VIP parkoló a városháza előtt! A városházi dolgozók közül kizárólag a kötetlen munkaidőben dolgozó, különböző bejárásokat végző alpolgármesterek autói állnak a ház előtt, és csak azokon a napokon, amikor ezek a kijárások előre megtervezettek. A járási hivatal dolgozóinak autói is itt állnak.

Inotay Gergely 58:30-tól

„Mi alpolgármesterek komolyan gondoljuk, hogy a bérünk részét képező költségtérítés egy részét többek között az ilyen munkákra és feladatokra is kapjuk. Éppen ezért nem alkalmazunk külön sofőrt. (…) Mi magunk vezetjük az autókat, a költségtérítésünkből tankolunk, így a városházi autó a garázsban pihen. Így lehet, hogy a tavalyi évben a 234.000 forintba került csak, idén alig ment 200 km-t az autó. Ehhez képest csekély az az ügy, és elfogadható az a kompromisszum, hogy olykor 1–2 autó parkol a ház előtt.”

EGY ÉV SZÜNET UTÁN ÚJRANYITOTTÁK MATKOVICHÉK A VIP PARKOLÓKAT