FÁJÓ VERESÉG A 26. FORDULÓBAN A LIGETI STADIONBAN

A labdarúgó NB III-as bajnokság középcsoportjának hétvégi játéknapján az ESMTK Budapest volt a Vác FC ellenfele, és végül a vendégek – 2-1-es győzelemmel – elrabolták a három bajnoki pontot.

Sajnos Csank János gondjai tovább nőttek a csapat összeállításánál, mivel az eddigi sérültek mellé Szenes Bence is csatlakozott, súlyosnak tűnő izomsérülést szenvedett, továbbá
Halasi Péter kapus ötödik sárga lapja miatt hiányzott (helyette Hámori Tamás debütált a váci kapuban) és Rusvay Gergely sem tudta vállalni a játékot.

Csank János így nyilatkozott a szombati összecsapás után:Tartottam a mérkőzéstől, mert az ESMTK a mumusunknak számít. A csapat összeállításánál bajban voltam, mert sérülések és eltiltások miatt az összes rutinos, alkotni képes játékosunk hiányzott. A pályára lépők mindent megtettek, végig küzdöttek, de ez most csak ennyire volt elég. Remélem, a jövő héten jobbak leszünk, hiszen Bonivárt Erik már pár percre most is be tudott állni, Hegedűs Csaba péntektől már újra edz és Halasi Péter is visszakerül a kapuba, valamint Rusvay Gergely is rendelkezésre áll majd.

A fő riválisok mérkőzéseinek eredményei nyomán csapatunk jelenleg a 15. (még éppen nem kieső) pozíciót foglalja el a tabellán.

Az április 4-én esedékes következő fordulóban a Dabas-Gyón FC vendégeként lép pályára városunk csapata.

Ribáry Zoltán