FOGJUNK ÖSSZE A TŰZKÁRBAN MINDENÜKET ELVESZTETT NAGYCSALÁDÉRT!

A szerdai, kosdi lakástűz miatt egy öttagú családnak mindene elveszett. Régiós méretű gyors és hathatós segítségre szorulnak, most várják negyedik gyermeküket, így minden anyagi segítségre most rászorulnak – tudtuk meg Kurdi Ferenc, Kosd polgármesterétől.

A segítőkész kosdiak igyekeztek jó minőségű ruhákkal, háztartási eszközökkel ellátni a családot, a lakhatásuk ideiglenesen megoldott, de rendkívül fontos lenne a család anyagi támogatása akár a legcsekélyebb összeggel is, hogy újra otthonuk lehessen – hangsúlyozta a település polgármestere.

Már ismertettük egy Facebook-posztban azt a számlaszámot, ahova várják a segíteni tudó, régiós honfitársaink adományát.

A család számlaszáma:

Név: Pákozdi Tímea
Számlaszám: 11773683-02199120-00000000
Megjegyzés: Adomány

A település református tiszteletese, Koncz Hunor Attila is gyűjtést szervez a közössége nevében, vele lehet az esetleges tárgyi adományokról telefonon egyeztetni, száma:+36 30 230 59 74, vagy személyesen a református templomnál.

A Kosdi Református Egyházközség a közösségi oldalára egy párórája kitett posztjában erről értesítik az adományozókat:

„Köszönjük azt a rengeteg ruhafelajánlást, tárgyi segítséget, anyagi támogatást, lakhatási segítséget, szellemi munka felajánlását, amit rajtunk keresztül kívánnak eljuttatni a kosdi Pákozdi családnak! Egyeztetünk a családdal, listázzuk a felajánlásokat, a további szükségeikkel jelentkezünk.

Egyelőre újabb ruhára nincs szükség. Ez fontos, mert egy éjszaka alatt nagy mennyiségű és minőségi ruha érkezett.

Kérjük, hogy imádkozzanak a családért és legyen nyitott a szívük más rászorulókra is, akik a környezetünkben élnek.

Köszönettel: Koncz Hunor Attila, kosdi református lelkipásztor”

Lapunk közössége nevében sok erőt kívánunk a családnak, természetesen mi is küldünk támogatást, valamint rendszeresen igyekszünk hírt adni az adományakcióról, hogy minél hamarabb rendeződhessék a sorsuk!